Moja sprostá triedna ktorá mi zobrala lístoček z peračníka a všetko si prečitala krava .......... a teraz ..............vraj je sklamaná. A čo ja jej za to možem. A inak je to moja vec co ja robim v sukromí............................ dačo strašné
tomu ver...mne tiez zobrala ucka listocek...ale vsetko by bolo v pohode keby som si ten listocek pisala na jej hodine...lenze on bol len nevinne polozeny na lavici.....a nemaju sa nam co pliest do sukromia...je to tak...a este krava ten listok precitala pred triedov....no pre mna to nastastie trapas nebol
A ten listocek si si nahodu neposielala s niekym?? Mne sa to zda cudne aby porofespr/ka no v tojom pripade asi esete ucitel/ka zobrala len tak bez dvovodu paierik v perecaku. Ja si furd carbem hocico na papierik a nikto mi nic nezobere.Mozno preto, ze sedim v prvej lavici
Anickah, si uvedom, ze ked budes ucitelov provokovat uz len tym, ze ti uvidia nejake listocky, tak ti ich proste zoberu. To nie je taka zlozita logika. A co sa tyka toho sukromia, tak to sa konci ked zazvoni na zaciatok hodiny. Naozaj je tvoja vec, co robis v sukromi, ale je ucitelkina vec, co robis na hodine.
...fakt nechapem, co sa ti na tom nezda, ze ti ten listok zobrala...
no na vysvetlenie ::: ten listok bol pisany straááásne dávno a ja som si ho dala do peracnika tam mam plno sprostostý aj papieriki od cukríkov...... a ked sa tak učka prechadzala tak si vsimla ze mi nieco trcí z peračníka a len tak si ho vybrala a začala čítať a po chvilke povedala že je sklamaná a to je to sprosté ..........ako si ho len tak mohla vybrat ( aj ked vytrčal ) a to ma naštvalo................. ja ani neviem...to ju až tak zaujímalo čo tam je napisane???
chach! dost prudke tvrdenie, ze neznasat Rusov, fajn, ja nemam v laske americanov, neznaci to vsak, ze ich neznasam, to je teda nizka uroven zmyslania, co sa da cakat od nastrocneho
Nic v zlom ale fakt si si nemala pisat na jej hodine to je pravda.......no ona nema pravo sa starat do tvojho sukromia a citat tvoje osobne veci.Ja som sa na ucitela vyvrieskal ked mi chcel zobrat co som si pisal pred hodinou a nechal som to omylom na lavici.On mi to zobral no skor nez to stihol zacat citat som mu to vytrhol z ruky.A vy nechapavci neviem na co sem pisete ked pisete totalne somariny.Neviem ci by sa vam pacilo keby sa vam niekto staral do sukromia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a co si v tom listku mala? D
"A inak je to moja vec co ja robim v sukromí..."
Anickah, si uvedom, ze ked budes ucitelov provokovat uz len tym, ze ti uvidia nejake listocky, tak ti ich proste zoberu. To nie je taka zlozita logika. A co sa tyka toho sukromia, tak to sa konci ked zazvoni na zaciatok hodiny. Naozaj je tvoja vec, co robis v sukromi, ale je ucitelkina vec, co robis na hodine.
...fakt nechapem, co sa ti na tom nezda, ze ti ten listok zobrala...