nenavidim dve svoje profky. proste preto ze styl ich ucenia je cely napicu. a hrozxne mi lezu na nervy pretoze su arogantne sa rozpravaj usa s nami ako s nejakymi podradenymi stvorami.
Neviem kde to žijete... bez učiteľov by ste boli obyčajné nuly, ktoré to nikam nedotiahnú. Trochu vďačnosti v tomto svete? Ani náhodou. Všetci učitelia sú zlí, škola je zlá, len ja som nalepší.
Ja osobne sa nemôžem sťažovať... nesadli mi jedine dve učiteľky, ale to preto, lebo mi nesadol ich predmet. Asi toľko k tomu.
@stenatko To neznamena ze nemozu byt jebnuti , aj bez tych zlych by sme sa nezaobisli a zaco im mam byt vdacny ? je to ich praca a este ked si ju aj robia zle , zneprijemnuju zivot tak nech necakaju zazraky.
@mm47 Zlí nie sú len učitelia. Zlý môže byť aj tvoj zamestnávateľ, tvoji kolegovia, ošetrujúci lekár, hocikto. V živote stretneš ešte veľa nepríjemných a nevďačných ľudí, ktorých budeš potrebovať ku svojmu úplnému fungovaniu. Medzi základnú školu života patrí aj to, aby si sa naučil fungovať s rôznymi typmi ľudí a nestal sa rovno obmedzujúcim debilom, presne takým, ako ten spomínaný učiteľ, čo je údajne "jebnutý a nespríjemňuje ti život".
@stenatko Chcel som to tam nejako dat do textu - dnes je to ine , ked ja som bol na zakladke na prvom stupni , alebo proste mladsi ked som bol tak ziaci boli dobri , drviva vacsina a ucitelia boli stale 99% pozostatky z komunizmu.
Dnes su ziaci svine a plno mladych ucitelov si to odskace na nervoch atd.
@mm47 Súhlasím, dnes je to iné. Ľutujem túto novú generáciu učiteľov - lebo dnešné deti sú čoraz jebnutejšie a viac si dovoľujú. Stačí mi to, čo vidím v našej triede. Mladí učitelia budú potrebovať veľa úsilia a energie, aby neskončili ako uzlík nervov s pošuchaným správaním.
@stenatko Lebo dnes kazdy riesi fyzicke tresty , nehovorim ze ich maju bit ale kazdy vie ze v tejto dobe da ucitel ziakovi frčku alebo co a uz rodicia riesia , zaluju a neviem co este a ziaci to vedia a chovaju sa tak.
Nas sice nebili ale strasili nas tym a nedovolovali sme si az tak.
@azel čo ti poviem, moja mama učiteľka..a ako nie je to nič moc...nemajú zle..o tom by sa dalo polemizovať, hlavne ak máš v triede čo i len jedno nespratné decko, čo ani za boha ťa nebude počúvať a robí čo sa mu zachce
JA na učiteľom nechcem nadávať, ked si zoberem, že musí žiť s tým, že na nich decká stále nadávaju a robia si žartičky... Učitelia sú len ľudia, takže nemôžme sa diviť, že nezvládajú niektoré decká..
Mám veľa kamarátov budúcich učitelov a ich prax na školách je komická.. JA sama sprevádzam decká po Bratislave, takže viem že donútiť tie mladšie ročníky o pozornosť je nemožné a tiež viem že stredoškolákov to nebaví a dokážu celú prehlaidku telefonovať..nasere to, ale na to sa proste dá zvyknúť..
Čo povedať k našim učiteľom? Mala som toľké šťastie, že našu triedu učia prevažne učitelia, o ktorých sa hovorí (a nie nadarmo), že sú z tých najlepších (ak nie najlepší) vo svojom predmete na škole. Snažia sa vysvetliť učivo najlepšie ako vedia, tých, ktorých daný predmet nebaví, nechajú tak a tým, ktorých naopak baví sa snažia pomôcť im zvládnuť ho čo najlepšie, pripravujú ich na olympiády, súťaže a pod.
Čo však nedokážem vystáť na učiteľoch všeobecne (a aj na niektorých našich) je to, keď sa snažia zaujať alebo udržať si ticho na hodinách vyhrážaním sa, že budú skúšať alebo písomkou.
Profesorka slovenčiny je... HROZNÁ!!! Furt skúša, dáva testy. Musíme si prekladať stránky na poli... A literatúra 6cm okraj. Štve ma to, pretože si chcem písať ako chcem.
Skor som mal na mysli ucitelov v meste a takych, co ucia na vysokych skolach, s "dobrym menom" a tak... Moznoze v nejakej dedinskej skole alebo na prvom stupni je to ine, co ja viem
@azel učiteľom sa v materských, základných a stredných školách platy vypočítavajú na základe tabuľky, kde maš triedy a do triedy si zaradený podľa vzdelania a počtu odrobených rokov..tak myslim že je jedno či je ta škola v meste alebo na dedine..a tam to ako nie je nič moc..aspoň čo ja viem ako to je u mamy...a vysoké to už neviem, lebo to už predsa tam už dekani a podobne...
nvm možno máš take skúsenosti, ale niektorí študenti zbytočne zvaľujú chybu na svojich profesorov hoc oni s tým nič nemajú ale načo si priznať chybu keď sa to dá zvaliť na niekoho iného no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ja osobne sa nemôžem sťažovať... nesadli mi jedine dve učiteľky, ale to preto, lebo mi nesadol ich predmet. Asi toľko k tomu.
Dnes su ziaci svine a plno mladych ucitelov si to odskace na nervoch atd.
Svoje povolanie povazuju za krivdu na nich pachanu, su arogantni, nafukani, uzkoprsi, panovacni, malicherni, nedosledni
Na nieco sa hraju a maju pritom rovnake chyby ako ostatni
Cest vynimkam
Nas sice nebili ale strasili nas tym a nedovolovali sme si az tak.
už teraz sa teším, keď raz, možno teda, budem tou učiteľkou a moji žiaci ma budú ohovárať
Mám veľa kamarátov budúcich učitelov a ich prax na školách je komická.. JA sama sprevádzam decká po Bratislave, takže viem že donútiť tie mladšie ročníky o pozornosť je nemožné a tiež viem že stredoškolákov to nebaví a dokážu celú prehlaidku telefonovať..nasere to, ale na to sa proste dá zvyknúť..
Čo povedať k našim učiteľom? Mala som toľké šťastie, že našu triedu učia prevažne učitelia, o ktorých sa hovorí (a nie nadarmo), že sú z tých najlepších (ak nie najlepší) vo svojom predmete na škole. Snažia sa vysvetliť učivo najlepšie ako vedia, tých, ktorých daný predmet nebaví, nechajú tak a tým, ktorých naopak baví sa snažia pomôcť im zvládnuť ho čo najlepšie, pripravujú ich na olympiády, súťaže a pod.
Čo však nedokážem vystáť na učiteľoch všeobecne (a aj na niektorých našich) je to, keď sa snažia zaujať alebo udržať si ticho na hodinách vyhrážaním sa, že budú skúšať alebo písomkou.
Moznoze sa nebavime o tych istych uciteloch
Skor som mal na mysli ucitelov v meste a takych, co ucia na vysokych skolach, s "dobrym menom" a tak... Moznoze v nejakej dedinskej skole alebo na prvom stupni je to ine, co ja viem
Proste podla mojich skusenosti su to hajzli.
nvm možno máš take skúsenosti, ale niektorí študenti zbytočne zvaľujú chybu na svojich profesorov hoc oni s tým nič nemajú ale načo si priznať chybu keď sa to dá zvaliť na niekoho iného no nie?
Ale chapem, ze ty to vidis zase z ineho pohladu, ja keby som mal niekoho z rodiny ucitela, tiez by som to videl inac.
Co sa tyka tych miest, tak tam je to urcite divokejsie, to ma nikto nepresvedci o opaku, pretoze tak to vzdy bolo a preto aj ucitelia su taki, aki su
Ja hovorim svoje skusenosti, ktore mam a tie su, zial, tiez take, ake su
Ale celkovo na Slovensku tazko mozno cakat nejake zazraky mimo Bratislavy
A je to skoda, lebo nase skolstvo bolo vzdy na vysokej urovni...
netuším ako je to s vysokými školami, ale urovnen niektorých stredných škôl je oveľa vyššia ako v Bratislave