Učiteľstvo AJ - NJ na UK alebo na Trnavskej?? neviem sa rozhodnuť...
Prosím ak má niekto z vás nejaké skúsenosti alebo informácie o štúdiu na týchto školách, prosím píšte...som prijatá na obe, na oboch mám aj rovnaké kombinácie (učiteľstvo angličtina a nemčina) len si neviem vybrať na akú školu mám ísť..popravde radšej by
akozee tiez idem studovat hentie dva jazyky ale prekladatelstvo ... a proste UK ma meno ! a trnava nie ...ale tak je to na tebe ..ani mna blava moc nelaka preto tam ani nejdem ..to je fakt dilema toto ..hod si mincou a hned budes vediet
Ako ok, vraj najlepšia je Trnavská, ale kukali ste niekto tie kritéria hodnotenia? počty študentov, doktorantov, publikácii... ale akých je tých 100 publikácii z TU a akých tých 27 z UK?
to som si zistila aj ja že Pedagogická na Trnavskej je jedna z najlepších, dokonca je aj pred UK...a keď si predstavím ten chaos v BA tak naozaj ma to tak neláka a som toho názoru že dosť zneužívajú to svoje meno len že Univerzita Komenského...to je asi jediné čo by ma ťahalo tam ale tak tá Trnava naozaj taka milšia je ja asi idem do Trnavy fakt
Zas UK nie je Harvard Možno je najlepšia na Slovensku ale nie je to nič výnimočné. Pedagogická v TT je najlepšia, každoročne na prvom mieste Takže ak maš byť uspešna len meno UK ti to nezaručí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ako ok, vraj najlepšia je Trnavská, ale kukali ste niekto tie kritéria hodnotenia? počty študentov, doktorantov, publikácii... ale akých je tých 100 publikácii z TU a akých tých 27 z UK?
podľa mňa jednoznačne UK