Ahojte Chcem sa len informovať, či máte niekto skúseností zo štúdium tohto odboru, poprípade viete mi niečo o tom povedať. Zaujíma ma, čo to štúdium obnáša, či ho hodnotíte ako zvládnuteľné či veľmi náročné a tak podobne
nepatrím k tým, ktorí zhadzujú alebo povyšujú jedny odbory nad druhými, ale čo prosím ťa chceš robiť po skončení štúdia Učiteľstvo ekológie a etiky.. to máš naozaj pocit, že na školách je toľko hodín etiky a ekológie ?
ignoruj ich komentáre, hlavne chod studovat neico co ta zaujima a co ta bavi, lebo iba vtedy v tom budes fakt ze dobra a nech zu je to akykolvek odbor,slovensko hlavne postráda odborníkov vo vela odvetviach,je jedno ake odvetvia to su ...
Ach, zjavne niektorí ľudia nevedia dostatočne čítať otázky. Prosila som o radu ľudí, ktorí majú k tomu čo povedať pretože s tým majú osobnú skúsenosť. Nežiadala som žiadne odpovede typu načo, prečo, nezmysel atď atď.
@laduss co ti viem poradit velmi si davaj pozor na vychovu k obcianstu sama to studujem a akoze menila by som okamzite, tento odbor sa da toitz studovat aj pod nazvom filozofia, resp. iba v ZA a v NR ho najdes pod nazvom vychova k obcianstvu, v BA, BB, RK viem ze je to filozofia, a treba sa poriadne pozriet na to ci to naozaj nie je iba filozofia, lebo ja mam minuminum uplne toho zbytku a niekedy si anozaj pripadam akoby som studovala cistu filozofiu, pritom este k tomu vsetkemu mam anglinu pedagogiku a vseobecny zaklad....o tom ze sa da studovat aj ekologia som netusila
@eva23 taaak tvoje varovanie si cenim najviac ! totiz prave som predčasne ukončila štúdium filozofie vzhľadom k tomu, že k tomu vôbec nemám vzťah. Ešte raz veľká vďaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
therogue - vďaka za radu