Ahojte,neviete, že ked pojdem na Vš učiteľstvo či musím po skončení vš pracovať len ako učiteľka alebo môžem byť aj prekladateľka a treba cez štúdium vykonávať aj nejakú prax na školách?
cez studium treba vykonavat pedagogicku prax na skolach, po skonceni skoly jasne, ze nemusis ucit .....mozes robit, co chces, moj muz napr. ma ucitelstvo, ale robi prekladatela...
reakcia na @2 ja napríklad chcem byť učiteľka, chcem učiť.. jednoducho chcem, ale sa obávam, že sa nezamestnám, a preto som si to vymyslela takto: pôjdem študovať prekladateľstvo s pedagogickým minimom, ale po VŠ budem učiť.... nie prekladať, teda ak mi to vyjde
Dá sa všetko... Na VŠ máš povinnú prax, ale všade je asi prax v inom ročníku. Ak by si chcela v budúcnosti po učiteľskom smere prekladať, musela by si si dorábať nejaké predmety. Presne tak isto, ako ten, čo má prekladateľstvo a chce učiť, musí si spraviť pedagogický základ. @amadee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A praxová časť na nejakej škole je tam určite povinná...
A ešte Ti napíšem to, čo píšem každému s podobným prístupom:
Prosím, nechoď študovať učiteľstvo, pokiaľ nie si skutočne presvedčená, že chceš učiť.
ale učiteľstvo je fajn......pokiaľ ti nevadí že budeš robiť "za facku" alebo plánuješ materstvo po VŠ