ja som poslal odvolanie 8.jula(piatok) 1.triedou....takze im to zrejme prislo v pondelok....ocakavam ze tento tyzden to uz poslu...inac kolko bodov si mala?
aj ja som ho poslala piatok,no to by už mohli poslať ako ak beru,ak by nebrali tak si myslim,že maju čas aj po 23.,ja len dufam že to vyjde,bo na inu školu moc nechcem isť,ako ked sa nepodari tento rok tak buduci určite znova
mne tiež stále nič neprišlo, dúfam, že im to odvolanie prišlo vôbec, lebo dosť na poslednú chvíľku som písala, keďže som nebola doma. a z kade vieš že 23. je už zápis? lebo ak hej, tak to by vážne mali poslať čím skôr
čaute prišla už niekomu z vás odozva na odvolanie?? pretože dnes je 19 a keď to je naozaj tak že je 23 zápis tak potom neviem lebo ja som posielala odvolanie začiatkom júla a ešte mi nič neprišlo doteraz, aj som tam volala 2 týždne dozadu a povedali mi že po 15. auguste (vtedy zasadá dekan) sa tí čo posielajú odvolania dozvedia čo a ako... ale stále nič neviem ani ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov