Ahoj ludia, rozhodol som sa dať toto fórum lebo neviem nájsť ludí ktorý chodia alebo by chceli ísť na UCM do TT.
Ak tam teda niekdo chodí alebo má v pláne začať chodiť kontaktujte ma prosím
Super a chodíš aj na ten odbor či niečo iné ? Ja som mal teraz pauzu po strednej rozmýšlal som kam sa budem moj život brať dalej a dospel som k tomu že asi táto jediná vec ma baý okrem ostatných nepodstatných somarín. a ak nechodíš na ten odbor poznáš niekoho kdo tam chodí ?
@bloodypunk aby po roku zistil, že študuje psychológiu na najslabšej fakulte (a jednej z najslabších univerzít) na Slovensku a riešil prestup na UK... ako väčšína "psychológov" z UCM. Nehovoriac o tom, že je to v dnešnej dobe dost neperspektívny odbor, ak to niekto nechce fakt celým srdcom robiť. A študovať kvôli titulu? To už aj výučný list má proti tomu väčšiu hodnotu...
@bloodypunk UCM preto lebo by som mohol dochádzať, neviem o tej škole nič preto sa zaujímam aby som por roku nemusel riešiť prestum ako hovorí moj hovorca @melphix
@laurikaaa a povieš mi na akej inej škole ? budem ti moc vďačný vyzeráš že sa do toho rozumieš.
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam tam kopec bývalých spolužiačok proste baby čo brali so 4 hruza katastrofa a ani jedna z tých normálenjších nepovie pekné slovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Si super !
@laurikaaa a povieš mi na akej inej škole ? budem ti moc vďačný vyzeráš že sa do toho rozumieš.