Čaute, chcel by som ísť na tento predmet UCM v Trnave.
Chcel by som vás poprosiť, či niekto neviete aké to tam je, ako to tam chodí, aká veľká je náročnosť štúdia, ak máte kamaráta/tku čo tam je, čo nato hovorí, aký sú učitelia ... za každú reakciu budem
Ja zase odchadzam z Komenského na UCM. Ale len preto, že odbor, ktorý chcem študovať, je v TT len na tejto univerzite.
To má UCM až takú zlú povesť? Uf
@lubacia Ja som tiež odišiel z Komenského na UCM. Povesť nerieš ide o teba a o to akú snahu vynaložíš... Nepostrehol som, žeby na UK boli iní študenti alebo iný prístup ako na UCM - dokonca hentu mám horšie známky
UCM negatívne komentuje možno ten, kto tam nechodí, je pravda, že má možno horšiu povesť, ale nemôžete predsa porovnávať UK s UCM, keďže UK má už to čo za sebou či už históriu... môj priateľ chodí na UCM a kamarátka na UK a môj priateľ má aj viac skúšok a taktiež sa má viac učiť, možno je také reagovanie na tú ucm, pretože je tam horší systém či už pri zapisovaní známok, profesorovi sem-tam vypadne, že má prísť na skúšku, ale podľa môjho názoru uplatnenie v živote človeka nezávisí od VŠ, ale od toho ako sa ten daný človek vie presadiť v živote a keď sa chce niekto vzdelávať tak sa bude vzdelávať aj sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
To má UCM až takú zlú povesť? Uf