dobry ja som len len tak chcel podiskutovat s niekym do ide na UCM do trnavy...ja idem kokntretne na Fakultu Prirodnych Vied odbor Informatika...dnes som bol na zapise..zatal pohodka..len som nedostal intrak ale to je v TT myslim bezne ale nasere to
vraj UCM je uplne strasna...chodili tam obidve segry, jedna na masmedialku a druha na filozofiu...ze profaci chodili jak sa im celo, zapocty im davali za prachy a tak...
no tak o tych profakoch som pocula aj ja... robia si tam co chcu..testy ktore pisete si ani neprecitaju a aj ked mas na tych testoch vsetko napisane do bodky tak dostanes E, lebo znamkuju ako sa im zachce..asi podla toho kto im je sympaticky
Ja som na UCM mamediálka a v podstate je to takmer všetko pravda..ak sa chce niekto málo učiť a mať známky takmer zadarmo, treba ísť sem..teda aspoň v prváku minulého roka to tak bolo..ale aj napriek všetkým nedostatkom mám zo seba taký pocit, že sa na mňa niečo nalepilo..politológiu študujú kamaráti a také jednoduché to tam zas nie je..písomky majú ťažké a majú toho aj dosť veľa..ale o tom je vysoká..je to úplne o inom ako stredná..a kto chce niečo ťažké, ten nech ide do česka alebo na nejaké vychytenejšie školy..ja som spokoljná s tým, čo mám (a inak s podplácaním som sa na škole nestretla, iba čo sa týkalo ubytovania..)
No ja som na masmedialke, ale ako keby som tam uz ani nebola. Myslim, ze ked sa Vam profak za chrbtom po tom co dopisete test a balite si pero do batohu vyjadri, ze vyzerate ako krcmarka - velmi mile, doteraz som nepochopila z akeho titulu - tak od takeho cloveka sa neda vela toho naucit. Co sa tyka celkovej urovne skoly - hm, asi budem radsej sledovat len sylaby k predmetom a studovat samocinne, lepsie ako prist o nervy . Masmedialka len pre vyvolenych.
ja mam pocit, ze dnes je vacsina skol uz len pre vyvolenych este donedavna som chcela ist na zurnalistiku, ale ked pocuvam, ako sa tam dostavaju znami, dakujem, neprosim, nemam sancu
nie ja som poslala kopiu,sice napisali ze original ale podla mna original by si nemal nikomu davat lebo nevies co sa moze stat.a tej matiky sa dost bojim nie je to moja silna stranka ale poslali to ze robia kurzy matematiky pre nas ale ja nepojdem je to drahe
mno ked ich chces uz teraz pocut a pokazit si naladu
aplikovana matematicka analyza, diskretna matematika, algebra, internet a tvorba www stranok, programovanie, krestansky svetonazor, manazment/zaklady pc (podla toho kt. si vyberes)...takto vyzeral moj prvy semester..maly by ste to aj vy tak mat..na nete by to malo byt...v druhom semestri je to to iste lebo vacsina predmetov pokracuje a pribude anglicky jazyk a algoritmy a datove struktury..
ten krestansky svetonazor bola sranda mali sme len 2 hodiny..na zaciatku semestra a na konci. na tej prvej si sa dozvedel ze ak chces ten predmet spravit musis sa dostavit na poslednu hodinu pre znamku a mas E..ak chces D tak musis odovzdat referat..a ak chces A tak musis sa dat vyskusat no neviem ze by to njekdo robit..vsetkym nam dal nakoniec D
som v pici, neviem najst pozvanku na zapis, pls kto ide na UCM inf nech mi posle pmkou alebo sem napise kde je zapis kedy o kolkej a co treba doniest na zapis, budem velmi vdacny
ja som na nom nebol a myslim ze som prisiel iba asi o chlastacky ale osobne si myslim ze mi to nechyba..sice mam dve matiky ale da sa to f poho zvladnut aj bez toho ked sa chce
aha diky, si ma trosku potesil len ma nasralo to, ze nemam spraveny preukaz a pritom som im poselal 500sk, musim zase im poslat kopiu seku a nvm potom ci mi to poslu alebo co na maily neodpisuju dovolenky alebo co maju
ja uz ani nevim jak to bolo s tymi preukazmi..sak to dostanete asi az neskor..ja uz neviem ako sme to mali my..ale davali to na turnusy, ze nedostali secko naraz, neboj to nejako vytrikujes..ja mam este problem so zapisom nemam zapisane secky predmety do druhaku a teraz sa to neda a este potrebujem mat to aj vytlacene..ach
mno ja tez este nemam ubytovanie a kedze som doteraz na to kaslal tak sa mozem akurat tak modlit ze zozenem nejaky privat...drz mi palce..aj ja ti budem
mno dost neskoro ale co ine mi ostava ked som doteraz na to ***** musim sa posnazit..njekedy to vyjde..minuly rok som to tez na poslednu chvilku, len tak tak
ja sa asi rozplacem...ste ma absolutne odradily...To co mam vyzerat ako k..va??ved jako peniaze na podplacanie nemam....,ucit sa mienim...ale podla vasich vyjadrenii,kdovie jak mi to pomoze
ale ono sa to da pokial sa na to zvysoka nevykasles ako ja...neucil som sa..ani na prednasky som nechodil a potom som sa nemal z coho ucit...to sa daaa
na nete je pisane ze studenti si ho maju vyzdvihnut zac.septembra na studijnom oddeleni,tak som tam isla a ze oni s tym nemaju nic spolocne a ze mam cakat na zoznam
och ako vam zavidim vase problemy utorok zacina skola podla rozvrhu, aka si skupina ti poviedia aj na studinnom popripade mail alebo zavolaj... rozvrhu su napisane miestosti...to sa naucite secko...ja mam horsi problem..este stale nemam ubytko neviete ludze o necom?
Nahodou niekto nevie kedy na FF davaju na net rozvrh hodin? Kedze som sa zapisoval dodatocne tak mi predmety uz pridelili, ale zevraj mam 2 tyzdne na to aby som ich zmenil no a kedze dochadzam z Bratislavy tak mi to az tak jedno nie je, ale ne zmienej internetovej stranke kde mal byt rozvrh neni ale absolutne nic.
na informatike su prednasky povinne? alebo da sa to popripade skombinovat s inymi skupinami...lebo mi ich nahadzali fakt ze nachuja...za odpoved dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
Šak ja sa hlásim tiež na UCM - filozofickú fakultu a myslela som že to tam bude fajn..ma prosím vas neodradzajte od toho !!!
Takže hovoríš, že sa ti to tam páči? A si tam na internáte alebo ako??
aplikovana matematicka analyza, diskretna matematika, algebra, internet a tvorba www stranok, programovanie, krestansky svetonazor, manazment/zaklady pc (podla toho kt. si vyberes)...takto vyzeral moj prvy semester..maly by ste to aj vy tak mat..na nete by to malo byt...v druhom semestri je to to iste lebo vacsina predmetov pokracuje a pribude anglicky jazyk a algoritmy a datove struktury..
» www.birdz.sk/forum/ucm-v-trn...
nevie niekto kedy budu vysledky druheho kola prijimaciek na politologiu?
vdaka
lebo ja by som potreboval vediet vysledok do stredy lebo vo stvrtok mam zapis na inu vs ale do trnavy by som siel radsej
ma prekvapilo kolko ludi ho nedostalo na zapise
potreboval by som napr. potvrdenie o navsteve skoly...to mi daju len tak alebo ma posli do pče....booze...
aho, na aky odbor ides na filozofickej?