@sasenecka zvladla som ich v pohode , samozrejme boli taki , ktori ich nezvladli , nie kazdeho politika a pravo baví .. ja som si zvolila marketing a anglictinu .. pretoze sa mi zdali najlahsie , dost mi dali zabrat ostatne skusky preto som si zvolila lahsie aby som nemala stresy s ostatnymi ..
takze super anglictinu urcite chcem a dam si teda marketing aj ten sme uz mali, tak by to nemuselo byt zle.. ja to tiez zvladam, skusky v poho, ale nemozem sa dostat na vlnu zuborovej..idem na skusku viem to ale ked da 0-4 spravne odpovede tak ....
ďakujem
kolko je predmetov v druhom rocniku?
no zuborovu som dala tipos bingo ani neviem jak .. a anglinu sa priprav na hardcore ak ju mas s pochylym.. ja som sa toto leto ucila 472 fraz + nech neprehanam 8 tem po 80 slovicok
nie mala som to stastie a mam Poorovu-uplne super bola.. a zuborovu mam tiez rada, chodila som na vsetky prednasky aj zapocet super, ale proste neviem si tipnut z tych jej odpovedi na skuske
a v druhom rocniku kolko ste mali predmetov ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ďakujem
kolko je predmetov v druhom rocniku?
a v druhom rocniku kolko ste mali predmetov ?