Cesku mbank a neplatim nic, a mam zadarmo aj zlatu kartu s ktorou mam vybery zadara zo vsetkych bankomatov na svete, zadara cestovne poistenie, vstupy do letiskovych sakonikov a milion inych vyhod
ja mam cesku equa, platim 89 czk mesacne ale mam tam cestovne poistenie a poistenie osobnych veci do vysky 30k czk v pripade odcudzenia/straty alebo zneuzitia karty. plus nejake blbosti navyse ako lounge na letiskach, vybery z bankomatov a podobne
Unicredit (SK)
Neplatím žiadne poplatky do 26. Potom neplatím, ak mi na účet bude chodiť mesačne 400 €. A to je podmienka, ktorá sa dá splniť.
Neplatím za výbery z bankomatov (takmer na celom svete).
Jedine čo platím, je ak si prevediem viac ako raz za mesiac zo šetriaceho účtu, ktorý je inú tiež zdarma.
Ja mam peniaze v slovenskej a v ceskej sporitelni a platim nehorazne poplatky ale nemam volu ani cas s tym teraz nieco robit a rusit tie ucty tak to nechavam zatial tak. A jak tie banky poznam urcite tam budu aj vysoke poplatky za zrusenie uctov.
tiež mbank, zaplatím len občas za prijatie SEPA platby (27 kč, tuším), ale dá sa to hocako obísť
potom N26 - absolútne žiadne poplatky (5 výberov v EUR v Európe mesačne zadarmo, v inej mene za poplatok tuším 1.7 % z objemu vyberanej čiastky)
a majú to prepojené s TransferWise, tak niekedy, keď si posielam na český účet peniaze, tak zaplatím nejakých pár centov, ale stále to väčšinou výjde lepšie ako "bezplatné" prevody, pri ktorých majú väčšinou zlý kurz
v Tatre mám študentský bezplatný, platím len za kontokorent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Neplatím žiadne poplatky do 26. Potom neplatím, ak mi na účet bude chodiť mesačne 400 €. A to je podmienka, ktorá sa dá splniť.
Neplatím za výbery z bankomatov (takmer na celom svete).
Jedine čo platím, je ak si prevediem viac ako raz za mesiac zo šetriaceho účtu, ktorý je inú tiež zdarma.
na živnosť mám fio, klasický účet, nie podnikateľský, bez karty, čisto len na prijímanie platieb a platenie zdravotky a sociálky, taktiež zadarmo
potom N26 - absolútne žiadne poplatky (5 výberov v EUR v Európe mesačne zadarmo, v inej mene za poplatok tuším 1.7 % z objemu vyberanej čiastky)
a majú to prepojené s TransferWise, tak niekedy, keď si posielam na český účet peniaze, tak zaplatím nejakých pár centov, ale stále to väčšinou výjde lepšie ako "bezplatné" prevody, pri ktorých majú väčšinou zlý kurz
v Tatre mám študentský bezplatný, platím len za kontokorent