čaute, mám taky doraz, bookovala som si letenku cez wizzair sebe aj frajerovi a pri frajerovom titule som namiesto MR napisala MRS , chcem sa teda opýtať či to je nejaky extra pruser kedže je chybička iba v tomto, prvykrát letim wizzairom do Anglicka tak
Čo som letel s wizzair tak tí ludia co odbavovali na letisku boli strasne mily, ochotni pomoct aj ked som mal o 10cm vacsie prirucnu tak len mavli rukou myslim, ze si taku blbost ani nevsimnu a nevolaj im tam lebo prevolas kredit
nemal by byt problém, tieto nízkonákladovky sú radiy za každého pasažiera navyše.. (hoci nemajú ich málo..), takže na detaily (v celom procese leteckej dopravy) moc nehladia..
(.. čo sa zas skor-či-neskor zas škaredo vypomství :o
sak si pre istotu zoberte so sebou aj OP´s, aj pasy, aje to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nebola tam este ina kolonka kde sa vyberalo pohlavie?
ja by som to ale nechal tak
Čo som letel s wizzair tak tí ludia co odbavovali na letisku boli strasne mily, ochotni pomoct aj ked som mal o 10cm vacsie prirucnu tak len mavli rukou myslim, ze si taku blbost ani nevsimnu a nevolaj im tam lebo prevolas kredit
nemal by byt problém, tieto nízkonákladovky sú radiy za každého pasažiera navyše.. (hoci nemajú ich málo..), takže na detaily (v celom procese leteckej dopravy) moc nehladia..
(.. čo sa zas skor-či-neskor zas škaredo vypomství :o
sak si pre istotu zoberte so sebou aj OP´s, aj pasy, aje to