@filus ale nie tak akože nič nikomu neberiem ja len že kebyže sú tak inteligentní, že by sa sem vôbec trepali niekoľko miliónov slnečných rokov aby prišli a nedali o sebe inak vedieť? neviem neviem..
@fearprincess nech si myslí každý čo chce ale kým mi to nepristane na záhrade neuverím že tam niečo je (ak aj hej tak pochybujem, že by šli práve sem ) a tie fotky a videjká marťankov môžu byť aj od môjho oca
no tak tu lietaju ufa noaco ved oni su len zvedavy moznoze sme prve bytosti ktore objavili mimo ich planetu... ved aj my keby sme nasli vo vesmire nejaku vyspelu civilizaciu skumali by sme ju....tak nechapem co seci robite ztoho taky rozruch... a nemusi to byt len ufo kludne to moze byt lietadlo vychylene zo svojej drahy alebo nieco podobne... ved aj ta area 51 a pentagon a tieto vseliake institucie vytvaraju a skumaju veci o ktorych my nemame ani ponatie a ja nechapem preco? to je to az take zvlastne ze by to urobilo narodnu paniku alebo preco? to by nas malo skor zaujimat co tam vobec robia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale tak čo, to mimozemšťania nemajú právo chodiť k moru?
mas zadrbany objektiv.. toto UFO mozes znicit vlhkou handrickou
to mas tak ked fotis stale so spinavym objektivom
jasne jasne =D