Podla - mna na to noze byt aj nieco pravdy - videl som plno dokumentov - o duchoch, demonoch - a vyzeralo to byt take prave - tie vypovede ludi - zabery kamier - ale naopak moze to byt iba zhoda nahod a ziadny demoni neexistuju - ale je to tak aj lepsie ze neexistuju - lebo keby sa otrcali na kazdom rohu tak to by bolo horsie
nie je to také zvláštne a nepochopitelné ako sa zdá.Ludia zbožnujú konšpiračné teorie o vládnych spiknutiach a tajomstvá, najviac tie ktoré sa zdajú byť nevyriešitelné, lebo poskytujú nespútané množstvo zmixovaných reálnych a vymyslených informácií ktoré živia našu predstavivosť. Ale odkial sa to všetko vzalo?.Mne to príde až moc reálne, mám na to samozrejme osobné dôvody ktoré nebudem rozoberať lebo by ste si asi mysleli že som blázon, ale raz sa dozvieme že naozaj nie sme sami a bude to ovela väčšia rana ako si vieme predstaviť a to z jedného dôvodu...pretože to bude pravda
..pre teraz neviem čomu veriť a preto som sa rozhodol rozanalizovať tento problém No potrebujem pomoc, potrebujem info...dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
2. zverejňovať reklamné texty či odkazy na iné webové servery
www.ufo.jack.sk
>>
..pre teraz neviem čomu veriť a preto som sa rozhodol rozanalizovať tento problém No potrebujem pomoc, potrebujem info...dakujem