@zeriavka ale k téme ani ja neverím v ufo, ale ak nieje tým posadnutý že si dáva alobal na hlavu a nemontuje v garáži raketu a pod. tak prečo mu to brať ? Nech sa baví
jasne ze existuju ... keby sme boli jediny zivot (nepisem inteligencia ..lebo to nie sme ) vo vesmire tak by to bolo strasne plytvanie priestorom ....proste neni to mozne ....moja oblubena teoria .... pozri sa v noci von ...mozes vidiet okolo 3000 tisic hviezd .... pritom len v nasej galaxii je ich mozno 100 tisic mozno aj viac .... len keby tych 3000 a urcite aj viac hviezd malo aspon 5 planet bolo by to 15 tisic planet v jednej galaxii ...galaxii v celom vesmire je niekolko miliard .... a to uz je velka matematika na to aby sme tu boli sami ....proste veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela planet ...a zivot urcite neexistuje len na jednej .... ale zase ...ked su niekde strasne daleko na akej urovni by museli byt aby sa k nam vobec dostali .... my ludia si namyslame co sme za machri a pritom sme este dalej ako 300000 km od rodnej hrudy neboli ...co je vo vesmire prd ....dobra teoria co ?
@zeriavka ...ani nechcem byt jediny ...ale divne je ze keby si dakde verejne prehlasila ze veris na mimozemstanov tak sa na teba ludia budu pozerat ze co ti ebe ? ... a pritom ich existencia je mozna ovela viac jak existencia Boha , v ktoreho ludia slepo veria len tak ....
@zeriavka ...ale verit v mimozemsky zivot je podla mna vedeckejsie ako verit v Boha ...je to niečo ako znak ...nechcem napisať že mudrosti človeka - to je somarina ....ale proste takého normálneho uvažovania , premýšlania ....veriť v Boha je take stredoveké .... boh je nastroj na držanie más v nevedomosti ...prečo sa niečo stalo ? ...lebo to boh tak chcel .....a dajme si dalsiu teoriu : ...ked behas po nete stretnes sa aj s takymi vecami akoze ....mimozemstania tu uz boli ...niekedy davno este mozno za cias sumerov ....pozdvihli ludske vedomie , PRILETELI, kedze boli technicky na velmi dobrej urovni vedeli aj liecit rozne choroby, o ktorých ludia ani nevedeli ze sa liecit daju .....pre ludi to vsetko boli zazraky a preto ich povazovali za bohov ...alebo za Boha , v ktoreho verí velka cast ludstva ...hoci v podobe v akej ho pozname (ktoreho si vytvorila cirkev pre svoj ucel) .....sak aj male decko vie ze Boh býva v nebi (co poukazuje na to ze nieco na tejto teorii moze byt pravda kedze prileteli z hora) ....inac by boh pokojne mohol byvat v strome alebo hoc kde inde ....amen ...stojí to za zamyslenie sa že ?
@strommen2428 no ja osobne verím, že nie sme tu vo vesmíre sami len tomu neverím nejak že boli tu u nás na zemi a že sú takí, ktorí ich videli...veď podľa mňa musia byť príšerne ďaleko..takže to že tu poletujú/poletovali ufá tomu neverím
takže ty máš teóriu, že neexistuje Boh ale len mimozemšťania, ktorých si ľudia splietli s Bohmi? No môj otec mi povedal podobnú teóriu len on verí aj v Boha aj v tých mimozemšťanoch (že tu boli u nás a že sú ďalší Bohovia ) že aj v dakde v Biblii je napísané - teraz neviem akú čítal, že Boh stvoril Bohov.. takto mi to on povedal a potom tam plietol že mimozemšťania majú krídla a to sú tí anjeli, ktorých ľudia videli... )
podľa mňa je fajn veriť v Boha poznám veľa ľudí, ktorým to pomohlo a aj keby naozaj boli v nevedomosti tak ta viera im pomáha tak či tak
@zeriavka .....hej je pravda ze je fajn verit v nieco co ta zenie dopredu , pomaha ti ....ale ja osobne s principu verim radsej v ceruzku ako v Boha , ...a zase tiež ostatní nech si veria v čo chcú
@mayben preklad vie snáď každý a každý hádam pochopil že som to myslela v súvislosti s mimozemskou civilizáciou veď viď komenty že to pochopila väčšina :p
ja nevravím, že som to nepochopila, ako je to myslené...len nemám rada, keď sa niekto hentak nepresne vyjadrí, bo pak človek nevie či dotyčný vôbec vie o čom píše ...to je všetko... .....btw a ty si snáď myslíš, že sme vo vesmíre sami?!?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Nič?
Nevravte že všetko je fake
iná otázka je čo sú zač
a inak súhlasím s @21
@strommen2428 no jasné nie si jediný čo má podobnú teóriu
@flyleaf takže múdry..no ja neviem je po 50tke
@elemia tak dík
takže ty máš teóriu, že neexistuje Boh ale len mimozemšťania, ktorých si ľudia splietli s Bohmi? No môj otec mi povedal podobnú teóriu len on verí aj v Boha aj v tých mimozemšťanoch (že tu boli u nás a že sú ďalší Bohovia ) že aj v dakde v Biblii je napísané - teraz neviem akú čítal, že Boh stvoril Bohov.. takto mi to on povedal a potom tam plietol že mimozemšťania majú krídla a to sú tí anjeli, ktorých ľudia videli... )
podľa mňa je fajn veriť v Boha poznám veľa ľudí, ktorým to pomohlo a aj keby naozaj boli v nevedomosti tak ta viera im pomáha tak či tak