Páčia sa mi, ale nakoľko sú to čižmy a čižmy sú určené na jeseň a hlavne na zimu, a teda by mali ochrániť nohu pred dažďom a snehom, čo si nemyslím, že by tieto "čižmy" dokázali, si ich ani teraz, ani v blízkej či vzdialenej budúcnosti nemienim kúpiť.
mala som take a boli také vyčaptane že som chodila napoli po podrážke a napoli po látke a nemohla som zájsť na autobus lebo som stúpila na cestu a už ma iba šmykaľo , chujkovinka riadna .... ale že sú pohodlne to je fakt
ja som si kupila akurat v piatok jedny...ale fakt su to take imidžove čižmy na suche počasie,ale po čase sa roiadne vyčaptaju,a su ti na hovno...takže neoplati sa ti do toho investovať..a duplom nie do pravých uggs ktore stoja aj 200e a tiež sa vyčaptaju..ja mam za 8 e za GATU,vynosim ich a ked sa vyčaptaju ich vyhodím.
v londyne ich ma skoro kazda a nosia to v lete, zime, hocikedy. a nemam take, ale uvazujem. ale uvazujem uz rok a stale som sa nerozkyvala. kebyze vsak byvam na svk tak do tej skurvenej zimy ich kupujem sto percentne
najskôr som si musela vygugliť, že čo to vlastne je takže.. ono to akože nie je škaredé, ale príde mi to ako také papučky na doma, aby mi nebolo zima na nohy
ja som mala moje prvé UGG z anglicka pred 5timi rokmi, sú super pohodlné a teplučké ale ako náhle príde sneh môžu ísť na spodok skrine ale túto zimu sa mu nejak nechce takže smelo a pohodlne
uggy sú austrálsky výrobok z ovčej kože a vlny.nie sú len druhy ktoré ste tu dali...je ich omnoho viac....a k tomu že niektoré dievčatá ich majú vyčaptané a chodia po látke a nie po podrážke...za to nemôžu topánky ale to že samy čaptajú a kupujú si šmejdy za 12 € v terranove a gate
ak niekto nevie chodiť, vyčaptá hociakú topánku..takže to nie je o topánke ako niektorým to pasuje, iným nie..ale ja také nemám, a ani neplánujem kúpiť
ja som si ich tuším pred rokom kúpila, a nosila som ich, ale úplne rýchlo sa mi ,,vvyčaptali" do strany a pripadala som si ako trol tak som ich radšej šupla na dno skrine
ako ono to vyzera strsane... ale je pravda, ze je to teple a pohodlne ... mama nam to kupila domov, aby nam nebolo zima na nohy... aj som zadbula ze som obuta... no tak teraz uz len vybrat si ... pohodlnost... alebo moda?
moja spolužička i ch má, a na nej sa mi staršnme páčia, no ja by so msi ich v živote neobula, za jedno by som ich rozčaptila a za druhé v zime by som v nich fakt nevydržala lebo by mi hneď premokli
Jedna vec su tie napodobeniny UGG-ov za par EVRI - ano tie sa vam vycaptaju po 2 tyzdnoch.
Prave UGGS su trosku ina kava, tie vam co -to vydrzia, su teplucke, mega pohodlhe... ale zase treba pocitat ze zaplatite za ne aj do 300E. kto na to ma, ten nech si kupi, kto nema, nekupi...
nehovorim ze je to najelegantnejsia topanka na svete... ked chcem vyzerat stylovo a elegantne, dam si cierne kozene gucci nad kolena na 10cm opatku. ale ked potrebujem hodiny behat po meste, tak UGGs su na to ako stvorene a to ako sa v nich citi moja nozka je na nezaplatenie a hlavne, mne je jedno kto si co mysli, obliekam sa pre seba a nie pre to aby sa to druhym pacilo. dolezite je aby sa to pacilo mne a ja som sa v tom dobre citila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
je to uplne otrasne
maximalny nevkus
(kým sa nevychodia vtedy ich vyhodím)
v živote by som s to nedala v lete ale na suchú jeseň sú fajn
turú som asi jediná
holt, asi všetci nakupujete niekde inde
ale mám ešte jedny na taký sposob dvojíté robené špeci do snehu vyzerajú jak eskimácke a tie len do fujavice inak mi je teplo na nohy
Ale na sploštenie nosy sú ako stvorené
a v kazdom obchode je to
nie dakujem ani zadarmo
páči sa mi napr to, že nie sú na opätku.
ale príde mi to premokavé a nevhodné na tuhú zimu...
a najviac sa mi nepáči keď to niekto nosí v lete, alebo tak.
Prave UGGS su trosku ina kava, tie vam co -to vydrzia, su teplucke, mega pohodlhe... ale zase treba pocitat ze zaplatite za ne aj do 300E. kto na to ma, ten nech si kupi, kto nema, nekupi...
nehovorim ze je to najelegantnejsia topanka na svete... ked chcem vyzerat stylovo a elegantne, dam si cierne kozene gucci nad kolena na 10cm opatku. ale ked potrebujem hodiny behat po meste, tak UGGs su na to ako stvorene a to ako sa v nich citi moja nozka je na nezaplatenie a hlavne, mne je jedno kto si co mysli, obliekam sa pre seba a nie pre to aby sa to druhym pacilo. dolezite je aby sa to pacilo mne a ja som sa v tom dobre citila.