@flussica Mne uz mozno ani to uhlie nepomoze, sa bojim . Za dalsie ho momentalne nemam, hoci ak by stacil uhlik na kreslenie, mozno by to slo. Ale ten je drahy a potrebujem ho, takze odpoved znie: Velmi ochotne BY SOM, ale nemozno
@okay Nepokusaj 2x, som dost velky sialenec, aby som to skutocne skusila. Ale to potom musim aj stihnut zmyt do prichodu mamy, co by bolo dost zaujimave, ak by som nestihla .
- Zuzana, to co robis?
- Ved normalne, nie? Bielym zuby najlacnejsim sposobom...
@tomas prosím o napomenutie kosmiklove -ho lebo ma tu uráža... na @admin sa nemôžem obrátiť s prosbou o vymazanie jeho komentára lebo predvčerom mi tvrdil, že admin je on, a tú diskusiu mi vymazal on
@23 Aha, to uhle je asi dobre aj na pohlavne choroby! Z principu vsak ostavam iba pri zuboch.
@lochnesko ( & @okay ) to bolo v prirucke mladych svistov ? Mala som asi 7 dielov a nepamatam sa na to. Ale co v mladi sa nenaucis, na pubetru akoby Ti niekto pripomenul - takze OK, zacneme s priruckou. Bez tej vsak ani na krok, co ak este nahodou spravim nieco zle?
@flussica jj bolo to v 9. na strane 32, vlavo hore takze musis si ich najprv vydrhnut uhlim a nasledne vycistit .. potom vraj budu ziarit belostou. Takze mozes ist na to
@lochnessko Ja viem, ale nie je to privelky risk? Co ak to nezafunguje a pridem o zuby ? to ja by som ovela radsej, ked uz, tak potom pri nejakej bitke za pravdu a slobodu, nie pri cisteni uhlym :-S
@flussica No ale ja si myslim ze v takej dolezitej knihe ako je prirucka mladych svistov by sa autori ani len neopovazili zavadzat nase krehke svistie duse podla mna to musi fungovat...v knihe bol Luy pri tom a mal naozaj krasne zuby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
na teraz sa lúčim... môj masér čaká
a čože to fajčíííš hááá??
@flussica vyskúšaš? a potom podáš svedectvo... aj s fotografickou dokumentáciou
ja som neverila, že to vážne založíš
A som ti zabudla povedať, že si tam tým tie zuby drhla (hoci raz to bolo nazvané ako "kŕmiť sa uhlím"
@flussica to sa stáva aj mne... ale skúsiť by si to mohla... bola by halúúz
- Zuzana, to co robis?
- Ved normalne, nie? Bielym zuby najlacnejsim sposobom...
Mami, veď mi šiblo, normálka nie
ale vážneee
@lochnessko a ty by si jej pritom mohol radiť a asistovať
a @tecu ty to vyskúšaš dnes večer
bieliť žúbky tvoje uhlím
@lochnesko ( & @okay ) to bolo v prirucke mladych svistov ? Mala som asi 7 dielov a nepamatam sa na to. Ale co v mladi sa nenaucis, na pubetru akoby Ti niekto pripomenul - takze OK, zacneme s priruckou. Bez tej vsak ani na krok, co ak este nahodou spravim nieco zle?
» cucaj.sk/index.php?topic...
...asi sa idem nakreslit. S bielymi zubami. Bude to bezpecnejsie
@tecu to teda nie som
@okay -amp;-@lochnessko -tak-na-/524691-foto.html
este stary rimania bielili zuby uhlim...