Chodí niekto z vás na Univerzitu Komenského,odbor biochémia? Mala by som o ňu záujem, no bojím sa, že je príliš ťažká a uplatnenie nie je až tak dobré..Vedeli by ste mi poradiť? Ak niekto z vás chodí na tento alebo podobný odbor, napíšte mi prosím niečo o
škola, kde treba chodiť, a kde sa treba aj učiť. Ale pokiaľ to chceš, tak sa dá zvládnuť čokoľvek. Pokiaľ nebudeš chodiť chlastať s kamarátmi z internátu každý druhý deň, a možno tiež prešvihneš pár chodbovíc.
Inak pri chemických odboroch, a hlavne ak skončíš min. druhý stupeň, je uplatnenie dokonca veľmi dobré. Chemikov je málo, a ak tak stále môžeš učiť.
A nejak som nepočul o tom, že by bola biochemia odbor už na bakalarskom stupni. Väčšinou sa začína čistou chemiou a špecializaciu si vyberieš v tretom ročníku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Inak pri chemických odboroch, a hlavne ak skončíš min. druhý stupeň, je uplatnenie dokonca veľmi dobré. Chemikov je málo, a ak tak stále môžeš učiť.
A nejak som nepočul o tom, že by bola biochemia odbor už na bakalarskom stupni. Väčšinou sa začína čistou chemiou a špecializaciu si vyberieš v tretom ročníku.