Fú, tak čo som sa dopučula o tomto, je to, že je to ťažké.
Tuším kamarátka vravela, že keď preberali angl.literatúru, tak museli prečítať asi dvadsať kníh (po anglicky) a potom boli vyskúšaný z obsahu (tiež po anglicky).
@kengura ach my PSYCHOlogicky, co @side3 ... ae pravda, na nasej fakulte sa da vsetko (pdf UK). Akakolvek kombinacia a ohladom doktorov a docentov atd. co ti poviem,... na kazdej fakulte su dobri aj svine. aj ked je pravda, ze anglictina je u nas asi dost preferovana, preto ma aj vacsi zaber, co sa tyka literatury a podobne ako ostatne jazyky, aj ked mozem to porovnavat len s franinou.
@kengura ja to zas môžem porovnať s nemčinou, moji spolužiaci, čo majú kombináciu AJNE, tak hovoria, že katedra angličtiny je oveľa ochotnejšia a príjemnejšia ako nemčinarská
super,tak to ste ma potesili...a kolko mate skusok na semester?a opravakov mate 2,alebo len jeden riadny a jeden opravny?Chodila som do BB na tlmocnictvo a tam to bola katastrofa...robili si tam co chceli.
ahojte, môžte mi k tomuto odboru napísať niečo viac, chodí tam niekto ? rozhodujem sa, či naň poslať prihlášku na dennú alebo externú formu..na dennú prijímajú síce bez prijímačok,ale len 10 ľudí..na externú 30 ľudí..býva na tento odbor nával? chcela by som vedieť, či by som aspoň s týmto mohla rátať, ak mi to nevýjde s prijímačkami na klasickú psychológiu. Ak viete niekto poradiť, ozvite sa, prosím..díky moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tuším kamarátka vravela, že keď preberali angl.literatúru, tak museli prečítať asi dvadsať kníh (po anglicky) a potom boli vyskúšaný z obsahu (tiež po anglicky).
Ak si ale dobrá v angličtine, tak bež
tolko z mojej strany