mam aj anglinu..netreba ti to dokopy tam nic nieje
a z matiky ked som videla tie skripta skoro ma odvalilo.. a to myslim vazne ta matika je akoze hroza s matrikou som nikdy nemala problem ale co je toto akoze nech sa nehnevaju
@nixxina no matika bola fest najtazsia, ale vela ludi dosiahlo malo bodov a prijali ich, ja som robila pijimacky aj z angliny, aj z nemciny, lebo som isla na nemecky manazment a spravila som obe nad 50, cize ked nieco pokasles a pri druhom dosiahnes viac bodov, tak by ta mali zobrat
ja nemam problem s jazykmi vobec a anglictina na prijimacka bola dost tazka tiez, nemcina lahsia
v podstate samotne prijimacky su tazsie nez sucasne zapocty alebo skusky, ale nie je to nic hrozne, na nas program brali tusim 50 ludzi a zda sa mi, ze vsetkych zobrali, co robili prijimacky
neviem, ci sa hlasis na ine skoly ale na takej EUBE su prijimacky ovela lahsie, dokonca matiku som mala na skoro 90 bodov-najlepsie, co nechapem, ked jazyky mi idu lepsie
@momoglamorous takze na nemecky manazment zobrali takmer vsetkych co sa hlasili? teraz si prvacka ci druhacka? som cakala ze sa bude viac hlasit, to je potom dobra sprava toto
@momoglamorous takto no ..ja som z matiky nematurovala..ale teraz studujem humanitku a vobec ma to nebavi tak hladam ine moznosti a v podstate som matiku mala vzdy rada a vedela som ju na strednej som nemala nikdy problem ale mne sprostej sa nehccelo maturovat tak sa teraz s tym dost trapim... D uvidim co z amesiac stihnem ale mam pocit ze na strednej som ani nevidela co je v tej knihe... úproste ziadny z tych prikladov som nenasla v zosite... a tetu mam matikarku... a hovori ze niektore z tych veci s aucila na vysokej skole
a je pravda,...test z angliny na manazmente je tazsi ako na prekladatelstvo comu tiez dobre moc neruzumiem ale tak anglina sa este da zvladnut..ale mam pocit , ze cez tu matiku nepreleziem
no uvidime necham s aprekvapit pocula som ze minuly rok bola hranica volakych 105b. / 200
@lenuli myslim, ze ano, lebo prijimacky nas robilo malo a je nas tiez malo mozno 40, mozno aj menej, zatial co obycajny manazment je 8 skupin, my sme iba 2, francuzov je este menej
@nixxina no to je skoda, lebo myslim, ze taka matura z matiky sa na manazment zide
hranica tusim bola 40b z kazdeho predmetu, my sme to tak mali, ale sama som tolko neziskala z tej matiky a prijali ma, myslim, ze malokto prekocil 40b z matiky, snad iba jeden spoluziak, co o tom viem
2100 je nejako vela, ved nas prvakov je len 300
mozno robili uzsi vyber na obycajnom manazmente, neviem, lebo mi to nesedi, ze by tak vela ludi nepreslo, nas je celkovo na skole asi 1000, co spominali
to uz teraz viem..skoda, ze som to nevedela aj minuly rok...za lenivost sa trpi no bohuzial ale tak mam pocit ze matura z matiky pri tych prikladoch niekedy ani nepomoze D
noo tolko s ahlasilo tam je ze primali dakych 350 ci kolko to uz neviem ze je tam daka 60% sanca na prijatie...
no a s tymi 2100, ja som pocula ze je strasne tazke sa dostat na manazment, ze potom studium je uz pohoda, len dostat sa je narocne, aj ked jeden zo siedmych, to je nejak az moc tazke ale tak moze byt kto vie
@nixxina veru, nepomoze...poviem ti tak, ze ani jeden som nemala vyratany kompletne, z kazdeho trosku, proste cele zle
@lenuli na UK je celkovo sa dostat tazsie ako na STU napriklad, ale fakt, ked sa tam raz dostanes, uz tak lahko nevyletis, nas si tam 'tutkaju' hlavne matikarka je super, ked ti chyba ale 5 bodov do lepsej znamky na skuske, tak ti ich prirata bez povedania a napr. ked ti chyba najviac 10 bodov do dolnej hranice-Ecka, tak nemusis opakovat skusku, ale staci ti doskusanie(aj ked mas znamku, s ktorou nie si spokojna a chces lepsiu, tak ta osobne doskusa), takto sme to mali na matike, skoda, ze aj nie na inych predmetoch, ale tie skusky z nich boli podstatne lahsie
@momoglamorous jee takze si spoko so skolou? a nemciny je tam viac ako angliny nie? aj ked ako tak pozeram ucebne plany, tych jazykov tam vyzera byt celkom malo oproti zvysku predmetov
@lenuli ti hovorim nekupuj to lebo ta vystre D a ked to uz kupis tak mi potom opis svoje pocity D moje dobre pocity odpadli ked som jeden z LAHSICH prikladov dala vypocitat kamaratovi co je na mat fyze prosim pekne NEVEDEL, kamarat na informe to NEVEDEL... a tete co ma dve vysky a uci matiku 20 rokok sice na zs ale ma vysokoskolsku trvalo 20 min kym sa do toho dostala
@lenuli jj, som..az na niektorych vyucujucih, ale ti sa stale menia kazdy semester
no tiez sme sa cudovali, ze na nemecky program mohlo byt viac nemciny, 1. semester mame povinny nemecky jazyk pre manazerov a nemecke realie, 2. semeter uz len nemecky jazyk a realie su volitelne
@lenuli a anglinu vies dost ze dobre?? lebo tak 3/4 ludi , ze to zachranuje anglinou...ale aj ta je ozaj dost tazka... mne to prislo tazsie miestami jak matura D uvidime..skusime uvidime
@nixxina no, percentil som mala teraz na mature 96 z angliny, tak snad sa tam nehlasia akurat tie 4 najlepsie percenta republiky ale inak hej, pozerala som test na prekldaatelstvo tam som tusim vsetko plus minus vedela, a ten na manazment mi prisiel tazsi...no ved jasne uvidime
Osobne si myslim, ze by si si tie knizky mala pozriet pred prjimackami, ak nechces zostat nemilo prekvapena priamo na nich Minimalne matika vyzera dost netradicne. Su tam aj ulohy nad ramec cielovych poziadaviek NUCEMu, takze ani maturanti nemusia vediet vsetko potrebne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mam aj anglinu..netreba ti to dokopy tam nic nieje
a z matiky ked som videla tie skripta skoro ma odvalilo.. a to myslim vazne ta matika je akoze hroza s matrikou som nikdy nemala problem ale co je toto akoze nech sa nehnevaju
ja nemam problem s jazykmi vobec a anglictina na prijimacka bola dost tazka tiez, nemcina lahsia
v podstate samotne prijimacky su tazsie nez sucasne zapocty alebo skusky, ale nie je to nic hrozne, na nas program brali tusim 50 ludzi a zda sa mi, ze vsetkych zobrali, co robili prijimacky
neviem, ci sa hlasis na ine skoly ale na takej EUBE su prijimacky ovela lahsie, dokonca matiku som mala na skoro 90 bodov-najlepsie, co nechapem, ked jazyky mi idu lepsie
a je pravda,...test z angliny na manazmente je tazsi ako na prekladatelstvo comu tiez dobre moc neruzumiem ale tak anglina sa este da zvladnut..ale mam pocit , ze cez tu matiku nepreleziem
no uvidime necham s aprekvapit pocula som ze minuly rok bola hranica volakych 105b. / 200
prvacka som
hranica tusim bola 40b z kazdeho predmetu, my sme to tak mali, ale sama som tolko neziskala z tej matiky a prijali ma, myslim, ze malokto prekocil 40b z matiky, snad iba jeden spoluziak, co o tom viem
2100 je nejako vela, ved nas prvakov je len 300
mozno robili uzsi vyber na obycajnom manazmente, neviem, lebo mi to nesedi, ze by tak vela ludi nepreslo, nas je celkovo na skole asi 1000, co spominali
to uz teraz viem..skoda, ze som to nevedela aj minuly rok...za lenivost sa trpi no bohuzial ale tak mam pocit ze matura z matiky pri tych prikladoch niekedy ani nepomoze D
noo tolko s ahlasilo tam je ze primali dakych 350 ci kolko to uz neviem ze je tam daka 60% sanca na prijatie...
no a s tymi 2100, ja som pocula ze je strasne tazke sa dostat na manazment, ze potom studium je uz pohoda, len dostat sa je narocne, aj ked jeden zo siedmych, to je nejak az moc tazke ale tak moze byt kto vie
@lenuli na UK je celkovo sa dostat tazsie ako na STU napriklad, ale fakt, ked sa tam raz dostanes, uz tak lahko nevyletis, nas si tam 'tutkaju' hlavne matikarka je super, ked ti chyba ale 5 bodov do lepsej znamky na skuske, tak ti ich prirata bez povedania a napr. ked ti chyba najviac 10 bodov do dolnej hranice-Ecka, tak nemusis opakovat skusku, ale staci ti doskusanie(aj ked mas znamku, s ktorou nie si spokojna a chces lepsiu, tak ta osobne doskusa), takto sme to mali na matike, skoda, ze aj nie na inych predmetoch, ale tie skusky z nich boli podstatne lahsie
no tiez sme sa cudovali, ze na nemecky program mohlo byt viac nemciny, 1. semester mame povinny nemecky jazyk pre manazerov a nemecke realie, 2. semeter uz len nemecky jazyk a realie su volitelne
a z angliny mas iba anglictinu pre manazerov
@nixxina to fakt? to je dobre lebo je dost mozne ze pojdem v jej slapajach