je tu niekto, kto sa tam hlasi, alebo sa hlasil minuly rok? ake mate skusenosti? prijali vas? prosim, budem velmi vdacna, ak sa podelite s dojmami, s cimkolvek.. som zufala, pretoze si potrebujem vybrat aspon 1 skolu, kde ma urcite prijmu, lebo na ostatne
daj si tam prihlasku len ak máš aspoň trošku v sebe to, že chceš učiť.. ak nie tak si radšej vyber niečo, čomu sa budeš skutočne venovať.. btv.. primačok sa báť netreba..
dakujem @side3 takze, mila @missk , prijimacky na pdf UK su vacsinou naozaj len taka vynutena formalitka, a FJK urcite nie je smer pre pedagogov (takze nemusis mat strach, ze ked nemas nejake "pedagogicke citenie", ze by si ju nespravila), jedine, ze by si dostala alergiu na buducich pedagogov premavajucich sa na fakulte. A ako jedna nasa prednasajuca povedala "nasa fakulta je elektrickova skola - ked ta nezrazi elektricka, tak ju dostudujes."
ja sice nie som uplne kompetentna hovorit ti nieco o tomto odbore, kedze som len PSFR, ale tak... ake take skusenosti s franinou na tejto fakulte uz mam a spoluziaci/cky FJKari/ky, sa tiez podelili so svojimi skusenostami....
@lussatko Ahojte chcem si tam tiež šupnúť prihlášku ..Angličtina-dejepis . Hovoríte,že prijímačky sú jednoduché ??? ..Priemery vysvedčení-sú dôležité ?
@veronikar neviem ake priemery mas, ale vsetko je dolezite... no neviem ako to budu robit tento rok, vzhladom na to, ze sa bude rusit jedna budova... ale nemam pocit, ze by boli prijimacky tazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja sice nie som uplne kompetentna hovorit ti nieco o tomto odbore, kedze som len PSFR, ale tak... ake take skusenosti s franinou na tejto fakulte uz mam a spoluziaci/cky FJKari/ky, sa tiez podelili so svojimi skusenostami....
keby si mala dake otazky, smelo mi napis TSku