Neviem už fakt, či dávať tej piče pozornosť nie je vlastne naša životná chyba... Ako proste kazdému z nás niekto dával radu a neraz tvrdo a bez lubrikantu dpč, ale v živote som nezažil človeka, čo dokáže tak kurevsky ignorovať spúšťanie sebareflexie. Poznám XY jednoduchých ľudí na rozmedzí dokonca od autistickej imbecility po nižší priemer, ale proste ani ta autisticka osoba s regulernym poranenim mozgu nemala menejsebareflexie dpc ako toto na hlavu choré čudo...
Ako fakt @priekala ja si myslím, že si mohol preventívne skúsiť trebárs chemicku kastráciu a prosím neodpovedaj mi... Vidieť od teba notifikáciu je ako stupiť bosou nohou do hovna...
@lostinthedark@4 Ak si si nevšimol tak vetšinu času aj ja... Ale proste... chápeš... nestali sa už kokoti tak trochu z nás? Smial som sa kým som to mal za výkyv myslenia, smial som sa keď som to mal za prehnaný narcizimus, dokonca sa som sa smial, ešte aj keď existovalo reálne riziko, že toto čudo sa raz vymkne kontrole. Ale proste stejnak sa len smejem na tom čo si predstavujem a totot čudo je proste človek chorý na hlavu, ktoré nedokáže pohnúť svoje myslenie... Akurát, vatšina ludí chce byť inteligentnejšia, aj ten najhlúpejší človek, chce trochu myslenia, ale on ho proste nechce, lebo to bolí... a možno to celé ani neni na smiech, že niekoho priam fyzicky bolí sa nad sebou zamyslieť. Nie preto, že by na to bolo usposobené ľudské ústrojenstvo, ale preto, že si vytvorí na psychický podnet fyzickú reakciu. A ten podnet vlastne ani nie je nič konkrétne, ten podnet je v danej rovine len "niečo" a už to bolí.
@karlotiskot@5 Stali. Ale vadi mi to? Ani velmi nie. Je to vlastne win-win situacia. On sa sem pride odreagovat, utvrdit sa vo svojej pravde a mysli si, ze sme tu hlupi dementi, ja sa sem pridem odreagovat a pobavit a myslim si o nom to iste. Obaja odchadzame spokojni. Aj Tomasa mam rad.
@13 @skvrnka@9 Veru, asi nejak neprichadzam na to, ako si tak pretocit cringemeter, aby ma to pobavilo a nevyvolavalo skor silny pocit zdielanej trapnosti a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ako fakt @priekala ja si myslím, že si mohol preventívne skúsiť trebárs chemicku kastráciu a prosím neodpovedaj mi... Vidieť od teba notifikáciu je ako stupiť bosou nohou do hovna...
Ak ma máš rád, prečo mi potom nadávaš ?
si troll
@skvrnka @9 Veru, asi nejak neprichadzam na to, ako si tak pretocit cringemeter, aby ma to pobavilo a nevyvolavalo skor silny pocit zdielanej trapnosti a podobne