včera, ked som bola s kamoškami na kofole som šla z wecka a na pánskom wecku boli otvorené všetky dvere, a len som sa tam kukla, lebo sa tam svietilo a akoby po výchrici a čo nevidím? Cikajúceho chlapca s profilu. Asi mu bolo ťažko dvere zavrieť..
@rossoneri89@pawlo.. nečakala som tam bola to len náhoda.. a na chlapov som sa chodila pozerať vedľa kde bola nejaká kapela.. vždy keď som prišla, ich bolo viac a viac bez trička
veď aj napríklad dnes som sa v pohode sprchoval v hromadných sprchách kde sa okrem mňa sprchovalo ďaľších asi 20 ľudí a v pohode - čo ma to serie - hlavné že budem čistý
mne sa stalo na plavárni ked sme už končili vbehneme do spŕch , tak sa tam drhne asi 10 chlapov a došla tam nejaka ženska len tak z ničoho nic , pokukala na nahych chlapov a hovorí : Koho je ten uterák ?
ja nemam potrebu doma ho ukazovat ...ale tak sa mi stava ze mi ho vidi vela ludi, napriklad ked som napity a volakde vonku sa potrebujem vycikat ...tak pred cudzimi ludmi a pred kamaratmi sa nehanbim, doma tiez nie ale by mi to doma asi prišlo trochu trapne
@31@jemino - nedávno sa mi stalo niečo podobné v jednom hoteli. Hneď v prvý deň - ešte som nebol zorientovaný tak som si v pohode išiel polonahý do spŕch - osprchujem sa všetko - už sa utieram a zrazu zo sprchy víde žena Pomýlil som si dvere - bol som na ženských Ešte šťastie že po anglicky nevedela skoro nič - tak sa len pousmiala
dnes som bol na plavárni a myslím ze na istých miestach ako je toto je to normalne behat nahý... ale doma to je nezvyk...
hoci sa mi ani verejné sprchy nepacia... čo maju po mne ostatný ľudia čo pozerať?? sukromie cenné.... alebo ked ste este s kamaratmi a zacnu sa vam smiat z vasej malickosti(velkosti),,, popripade ostatné veci okolo toho
@jemino - neviem - ja som mal asi šťastie že bola pohodáčka ako ja Utreli sme sa obliekli a každý sme išli vlastnou cestou - sakra - škoda že neviem po Lotýšsky - to mi akurát vedela povedať že bola z Lithuanie
no s kamaratmi cez leto sme sa boli kupat na miestnom jazere.. mno.. sranda bola az vtedy, ked som isiel na potrebu.. uz ma tak tlacilo, ze som sa nepozeral ani kam som to pustil.. cuuuraaam a potom jeeeeee.. kolko ludi ide okolo a ako cudne namna pozeraju.. he,,
ako pred mamou.. no dajme tomu.. ale brat a oco? ved by som si pripadala hrozne divne.. a pred mamou možno len tiež v spodnom prádle.. uplne sa hambím aj pred sebou v zrkadle
@jemino - nebolo to nahodou na pasienkoch? tam je jedna uchylna pica vratnicka, ktora chodi kukat do chalanskych satni a pritom nema realny dovod(raz sa pitala ci tu niekto v satni nenasiel slapky). Ani by mi nevadilo, ze nas mohla vidiet holych ale ak by to bolo obratene a ja by som isel za babami do satne ci nema niektora pozicat fen, tak by som bol povazovany za megauchylaka.
rofl.. skapem z tejto diskusie ako ja nemám penis,keby dač,ale ako malá som tež ako chodila holá po byte a pobehovala som kade-tade..a teraz? no to iste..
šak ne,raz som bola len v spodnom prádle bo mi bolo teplo a som išla do kuchyne a zrazu tam stojí nejaký cudzí chlap..ja čumím,a potom mi až zaplo,že ahaa,to je ten opravár umývačky riadu
dpc,ale trapas..
@fxx čože? ty tu budeš ukazovať tvojho PNS vo fotoalbume? dobree,už sa strkám do šóry a čakám
S nahotou ako takou problem nemam ale pred rodicmi urcite nie. Mne rodičia videli vtaka ked som mal mozno 11-12 rokov, teraz uz nie. Vo verejných sprchách napr. na kupalisku je normalne sa osprchovat nahy, alebo na intrakoch ved tam mi uz videli vtaka mozno aj 40 chalani. A doma pred bratom sa tiez prezliekam a nehanbim sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
No neviem - väčšinou sa doma premávam už v trenkách - nahý len keď som sám doma a nechce sa mi obliecť
inak mojho "rossoneritta" asi v 10 alebo 12..alebo co ja viem :...velmi davno
mne sa stalo na plavárni ked sme už končili vbehneme do spŕch , tak sa tam drhne asi 10 chlapov a došla tam nejaka ženska len tak z ničoho nic , pokukala na nahych chlapov a hovorí : Koho je ten uterák ?
(ale neni to tak !)
hoci sa mi ani verejné sprchy nepacia... čo maju po mne ostatný ľudia čo pozerať?? sukromie cenné.... alebo ked ste este s kamaratmi a zacnu sa vam smiat z vasej malickosti(velkosti),,, popripade ostatné veci okolo toho
@jemino polka? hádam všetky
sranda coo??
No, ja som svoj penis ešte nikomu neukazovala, za to mama nemá problém behnúť mi do kúpeľne, keď som vo vani.
Tatko, ten mi klope ešte aj na dvere izby, či "je otevrite a slobodno móže iciť" pre prípad, že by som tam robila nejaké divné veci.
šak ne,raz som bola len v spodnom prádle bo mi bolo teplo a som išla do kuchyne a zrazu tam stojí nejaký cudzí chlap..ja čumím,a potom mi až zaplo,že ahaa,to je ten opravár umývačky riadu
dpc,ale trapas..
@fxx čože? ty tu budeš ukazovať tvojho PNS vo fotoalbume? dobree,už sa strkám do šóry a čakám
@pawlo ...Malý Pawlito... no malý len ked spinká ne ?
@zuzanne112 pači sa mi ta skratka PNS
nemam potrebu ukazovat doma mame penis alebo bratovi radsej ho dam niekomu inemu niekam inam nejdem to tu rozoberat viac este nie je po 22h
» www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=16338-s...