UKF, je možné zrušiť už potvrdený záväzný záujem o štúdium?
Čawte, je možné zrušiť už potvrdený záujem o štúdium? Zápis však bude až v mesiaci spetember. Zrušiť toto chcem preto lebo ma na odvolanie prijali tiež na UKF ale na ten odbor, ktorý som vždy chcela študovať, prosím ak viete dajte odpoveď. Vopred veľmi pe
pokial niesi zapisana nemali by ti ratat uz ten akoze zacaty "rok" akurat ais ti bude robit problemy takze tam napis mail alebo zavolaj nevidimv tom problem... na to to studijne sluzi
presne tak ..to co posielas tu navratku, to len preto aby vedeli ci s tebou maju ratat... podstatne je kde sa zapises ..ked nedojdes na zapis tak oni ti nic nemozu
normálne im napíš mail, že si uprednostnila iný odbor. Nečakaj až na poslednú chvíľu keď už bude zápis, pretože niektorí študenti stále čakajú na odvolanie a ty im toto miesto zaberáš
dobre díky moc všetkým za komenty, dneska som skúšala volať tak ako ste mi poradili, našťastie ta teta zo štud. oddelenia bola celkom milá takže dá sa to v pohodičke zrušiť len tam treba napísať nejaký ten list, že tam nejdem...
@mia246 nie, ale našla som to na nete, pretože tam kde sa posiela ta navratka cez ais2 už tam mám napísaný aj ten odbor, že som prijatá... tebe ešte tiež nič nedošlo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale aby som im nekrivdil. Pri nedávnej návšteve boli milé a dokonca mi aj pomohli.