UKF Kulturológia vs Editorstvo a vydavateľská prax
Ahoj, neviem sa rozhodnúť medzi odbormi na UKF v Nitre. Na kulturológii je že vraj malé uplatnenie, ale na editorstvo sa hovorí, že je veľmi ťažké sa tam udržať a je to časovo náročný odbor. Je tu niekto, kto by mi mohol poradiť ?
Editorstvo je pomerne nový odbor, ktorý na UKF vznikol cca pred 6 rokmi. Takže počet absolvent by nemal byť až tak vysoký. Priprav sa na veľa, veľa slovenčiny a filologické špeciality s démonom menom Macho (ak tam stále pôsobí). Expriateľka študovala editorstvo (takže mám len sprostredkované informácie).
Na UKF mali pôvodne dve podoby kulturológie. Ak sa nemýlim, tak minulý rok prišli o akreditáciu kulturológia-blízkovýchodné štúdiá a zostala len tá spojená s turizmom a cestovným ruchom. O nitrianskej kulturológii ti už môžem povedať len, kde mávajú prednášky.
P.S. Štúdium na UKF by som si ešte dobre premyslel a zvážil inú školu, ušetríš si tak mnoho nervov.
editorstvo je velmi narocne, pokial nemas vztah k slovencine, nestuduj to, lebo je toho naozaj vela, kulturologia je neuplatnitelna kravina, zle si vyberas a ked k tomu priratam ze chces ist na UKF, tak teda, silna kava...
@purenarcissism ved Bc. Perny je dost velka celebrita, podla mna ho musi poznat kazdy. Nie len vdaka jeho skvelym skladbam na bicich, ale aj vdaka paradnym basnam a najma vdaka jeho ocenovanej knihe, ktorej sa na Gorile predalo celkovo 0 ks.
On je najlepsia reklama na kulturologiu
@purenarcissism hm prečo myslíš, že nemám vzťah k slovenčine ? Keby nie, tak sa tam asi nehlásim, len čo je pravda. Na inú školu už ísť nemôžem, prihlášky sa posielali v marci. A Nitra mi vyhovuje spojovo, na internát sa nechystám. Len som chcela vedieť, či je to editorstvo naozaj také ťažké...
Pravidlá pravopisu ovládam.
Opytam sa takto , je spravne vyberat si skolu podla obtiaznosti??? teda : Ked je lahka idem tam juchu budem dalsi z milion prospesnych solicov hranoliek v mcdonalde!!! Ved preboha zistim si co je napln vyucby na skole a ked ma to bude bavit idem tam aj keby sa posuskavalo ze je tazka,ved tazka neznamena nezvladnutelna!!!
@badgrl ved preboha zistujem si, ci bude v mojich silach tu skolu dokoncit, aby sa nahodou nestalo, ze budem musiet odist alebo to nezvladnem. Boze moj, kolka mudrost v tebe. A tych vykricnikov este viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Na UKF mali pôvodne dve podoby kulturológie. Ak sa nemýlim, tak minulý rok prišli o akreditáciu kulturológia-blízkovýchodné štúdiá a zostala len tá spojená s turizmom a cestovným ruchom. O nitrianskej kulturológii ti už môžem povedať len, kde mávajú prednášky.
P.S. Štúdium na UKF by som si ešte dobre premyslel a zvážil inú školu, ušetríš si tak mnoho nervov.
editorstvo je velmi narocne, pokial nemas vztah k slovencine, nestuduj to, lebo je toho naozaj vela, kulturologia je neuplatnitelna kravina, zle si vyberas a ked k tomu priratam ze chces ist na UKF, tak teda, silna kava...
ako UKF survivor ti radim, najdi si lepsiu skolu
On je najlepsia reklama na kulturologiu
resist
urge
to
make
Perny
jokes.
Pravidlá pravopisu ovládam.