Hlavne by som chcel poprosiť ľudí, čo tam chodili alebo ktorí tam chodia, aby sa podelili o svoje pocity, či ich štúdium napĺňa, či nemajú s ním problémy, či nemajú problémy s praxou a podobne.
hm, pokial sa snazis a mas o to vazny zaujem, tak je logicke, ze ta to bude naplnat. ak o to nemas zaujem a budes cakat, kedy ti padne velka chvila do "klína" tak sa nicoho nedockas.. a rada do života a hlavne na žurnu do NR: ja ťa PROSÍM, predtým, ako tam prideš, tak si naštuduj Pravidlá slovenského pravopisu a nespoliehaj sa na jazykového korektora, takto usetris pracu viacerym ludom.
@paperdoll Keby nemám vážny záujem, tak sa nepýtam. Čo sa týka toho pravopisu : Ono je dosť ťažké spraviť prijímacie skúšky bez dobrých znalostí pravopisu. Najhorší zrejme nebudem. Tvoju prosbu skúsim naplniť, keď sa tam nakoniec rozhodnem ísť. Ale skôr by ma zaujímalo, ako to tam funguje s praxou a či je kvalitná (predpokladám, že tam študuješ podľa tvojho komentára, tak by si o tom niečo mohla vedieť).
nuz, prax - nestudujem zurnu, ale robila som v ich casopise. Pokial zhanas prax - tak si ju mozes spravit v ich studentskom casaku, alebo ak sa nerozhodnes pren, tak mas volnu ruku pri hladani praxe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov