Cav, potrebujem poradit. Chystam sa studovat ucitelstvo TV+Historia, rozhodujem sa medzi pedagogickou v Nitre a FF v Banskej. Niake rady, tipy, kto ma s tymito fakultami skusenosti ?
UKF radsej... v BB su na p*cu vyucujuci, a ked ides na TV ucitelstvo, tak biologiu budes mat tam riadne tazku, prvy rocnik profak alkoholik, druhy rocnik vyucujuca trafena ked sa nebudes driet, ucit sediet na riti, tak si mesta ani neuzijes, lebo po prvom rocniku vyletis
ano som ale na prirodovedeckej. ale je to jedna budova spolu s FF, takze nejake infosky sa ku mne dostavaju a katedra TV mi je dobre znama, lebo so studentami TV mam par prednasok
@geezer6321 ako hovorim... ked ti je V-čko prednejsie ako celovecerne ucenie na izbe, tak si ho ani neuzijes... mozno rok, mozno 1 semester, nevravim su aj takí, co preliezaju a pritom sedia kazdy vecer v klube ale to mozno 1-2 zo 40. Hej, ono studenti TV su vacsinou spokojni, bo to maju v p*ci, či vyletia alebo zostanu, ale hovorim, po pol roku mozno odides aj sam tak sa ti zhnusi... nas zacinalo v odbore 15, teraz som druhak a zostali sme 3
tiež som sa stretla s tým, že študenti TV sú takí .. flegmatickejší, ale zase tam sa mi nehodí tá kombinácia s históriou..
ak ťa história naozaj baví, tak ja som s kvalitou na UKF spokojná, ale ak to chceš mať iba ako predmet, ktorým snáď prelezieš, tak to ti neodporúčam
v BB je historia kua tazka... akurat mi koncil kamarat bakalara (SJ+DEJ) a ako mi to vravel? ze dejepis v kombinacii mali 120 v prvom rocniku a koncili teraz 20-ti? tak nejak, proste sito.
ale ktovie, mozno ta UKF je este aj horsia TV je v BB asi v poho vzhladom na to aki ludia tam studuju...
@geezer6321 Ja to neriešim ja som Ti dal pre Teba vážne užitočnú radu , povedzme si rovno, kto by svoje decko nechal vyučovať učiteľom, ktorý nevie písať? Ja teda nie, hold tým, ktorí áno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@billyjoe ty si tam ?
ak ťa história naozaj baví, tak ja som s kvalitou na UKF spokojná, ale ak to chceš mať iba ako predmet, ktorým snáď prelezieš, tak to ti neodporúčam
@overexcitedgirl praveze skor ma to zaujima a ako kombinacia mi to prislo okej
ale ktovie, mozno ta UKF je este aj horsia TV je v BB asi v poho vzhladom na to aki ludia tam studuju...
@dumbledore neotravuj
Neplač !!!