Tento rok končím na vysokej škole a od budúceho roka začínam študovať na inej. Podľa potvrdenia o štúdiu som študentom do 31.8.2015, ale predpokladám že to tak nebude, keďže bez kreditov semestrom neprejdem. Teda na tie 2 mesiace "medzi" sa budem musieť r
no ak ti pride papier o vyluceni zo skoly, tak prestavas byt studentom, takze jo, bud pojdes na urad prace, alebo si budes zdravotku platit sama, a nemyslim, ze mozes pracovat ako studentka
@juniper som na tom podobne, tiez nebudem mat kredity, ale dokonca som sa ani neprihlasil na inu skolu v marci, co bola strasna chyba. a teraz neviem, ci cakat na papier, alebo co. ci mozem ostat az do konca leta studentom a brigadovat a pomedzi to mat volno a od septembra sa zapisat na urad prace.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@juniper som na tom podobne, tiez nebudem mat kredity, ale dokonca som sa ani neprihlasil na inu skolu v marci, co bola strasna chyba. a teraz neviem, ci cakat na papier, alebo co. ci mozem ostat az do konca leta studentom a brigadovat a pomedzi to mat volno a od septembra sa zapisat na urad prace.