Ahojte,chcela by som sa opýtať.Prerušujem prvý semester na vysokej škole.Totižto idem do zahraničia začiatkom Marca.No prvý semester trvá do 15.februára.Moja otázka znie .. čo s prídavkami na dieťa,hlásiť sa na urad práce počas dvoch týždnov čo budem po p
urcite len tak neodid nech ta vyradia.. ved kedy sa ches zo zahr. vratit? mozes si dat odklad a potom pokracovat kde si skoncila.. keby odides vlastne stratis rok co ti hradi stat... ale isto sa chod informovat ku svojej referatke ze ake su moznosti
no ono podla toho co davas na konci roka - studentom budes do konca augusta tohto roku ci? cize tym padom by si nemala byt ani vyradena z UP ako "nezamestnana" ale mozno sa mylim
@lucy92 Lucka bola som pol roka v Nórsku,no zmyslela som si ísť skusiť vysokú,no dopadlo to tak,že som sa 3 mesiace učila a učila revala dobreženie,že som si v započtoom týždni povedala,že nejdem ani na skušky a že mi toto za to nestojí a idem naspäť žiť do Norska..takže dklad si možem dať asi len po absolvovani skušok ak sa nemýlim. a naspäť na Slovensku sa v najbližších rokoch asi neplánujem vrátiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov