Mal by som otázočku ohľadom toho čo mám spraviť ak chcem prestať študovať súčasnú VŠ a podať si prihlášku na inú VŠ. Nebude v tom problém ? Budem vedený vždy ako študent na súčasnej VŠ. A ešte mám chodiť dalej do školy alebo bude lepšie ukončiť štúdium? Ď
Veď si podaj prihlášku a kým nemáš isté, že Ťa zobrali do novej školy (tj. až kým Ti nepríde papier), tak normálne študuj hento, nie? resp. ak Ti to príde zbytočné, tak tam už nechoď a na konci semestra Ťa vyhodia, ja by som to riešila tak (čiže žiadne papierovačky a podobne)
Presne ten druhý postreh príde mi to zbytočné študovať ďalej očakával som od toho niečo iné ako bola skutočnosť a chcem to zmeniť ešte kým nebude neskoro. Preto sa pýtam aby stým nebol nejaký problém, že ma vyhodia skôr ak by som nenaštevoval vôbec školu a je tam potom potreba sa hlásiť na úrade práce a platiť si poistenie atď.
no ja riesim podobny problem momentalne, akurat ze som vo faze rozhodovania ci si vobec podat prihlasku, lebo tato skola mi ide v pohode, len neviem ci to, co chcem studovat od buduceho roka budem zvladat.. uz potom nemam moc sanci na dalsi prestup.. z akej na aku skolu chces prestupit?
Ja akože zvládnuť by som to tiež zvládol kebyže sa posnažím ale tak nevidím v tom perspektívu do budúcna. Tiež sa rozhodujem niesom ešte na 100% rozhodnutý to vzdať ale na podanie prihlášky už veľa času nieje a niektore termíny som už prepásol. A tak teraz je to TU v Košiciach ale moja fakulta je v PO a kde chcem prestúpiť to sa ešte momentálne rozhodujem. Ale určite to nebude spojené s technikou a podobnými vecami skôr niečo ohľadom podnikania a podobne.
Kebyže chodím do školy prvý semester a nežúrujem možno teraz by som takto nerozmýšľal lebo na technickej sa netreba až toľko učiť len treba mať troška viac schopností napr v matike a podobných predmetoch. Akože zvládol by som to ale hmm ako rozmýšľam asi to takto nepôjde ďalej sme mladý treba skúsiť a zmaniť svoj život kým je ešte čas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov