no že či ste niekedy spáchali tento hrozný zločin ... ? nemusí to byť veľká krádež ja sa vám takto kruto priznám som ukradla lízatko z obchodu a aj teraz sa za to hambím
ja som ukradla kamaratke zuvacky...a ona ich potom hlada a ja tam vo velkom zujem ...no a raz som doma z mysky na prachy ukradla 2O sk lebo som si chcela kupit sladkosti
raz som ukradla v dargove nausnice, ale potom som ich isla vratit smiley: ...citila osm sa uplne hrozne ked som u seba mala nieco, co som len tak vzala a nezaplatila som za to...
V Grecku v hoteli, kde sme pracovali, sme ukradli nepouzivane kreslo.. Tak, nechceli nam do izby dat telku, cune jedne.. A aj tak to predsa ostalo v hoteli..
priznávam, ukradla , išlo o malého panáčika z kovu, Škót hrajúci na gajdách, šlohla som ho na cudzom pozemku, povaľoval sa v tráve, čo už no a ak ešte dačo som ukradla, tak si to skutočne úprimne nepamätám, kradnúť pre mňa znamená i synonymum pre klamať...
ano, nez som spoznala Jezisa, tak som si z netu stahovala filmy a hudbu.
ale uz to nerobim, vdaka Bohu. vsetko to slo do kosa
kradez je hriech a tym padom ruky od toho prec.
nie, ale ked som mala 6 rokov nikdy nezabudenem na to som strasne chcela sesternicinu umelu lyzicku ona mala 3roky, ale odolala som ved preco by som to aj mala robit? nakoniec mi mama kupila este krajsiu
predstavte si, ze niekto vam nieco ukradne! nerobim druhym to , co nechem aby oni robili mne
Tak okrem častého nelegálneho sťahovania som šlohol kedysi dávno v škole z družiny nejakých plastových vojačikov ... A ešte som, tiež v tom období, zobral spolužiakoi autíčko, ktoré mi sľúbil, ale potom mi ho nechcel dať ...
No ukradla som zopár ceruziek ale to sa len tak niekde povalovali, nie v obchode. A potom s chalanmi sme kradli susedove jablká a potom som kradla aj maliny a dalšie ovocie od susedov spoza plota. Ale nikdy nie vela, len tak trochu. A teraz bežne vyžieram ludí ale pod ich dohladom.
ja som mala take obdobie raz že sme s kamošku vždy po škole v obchode kradli Deli a 3bitky xD ae neprišli nam na to XD asi ae to bolo daaaaavnooo.. teraz už som slušny občan
kukuricu na poli je samozrejmost a take hovadiny ale obcas si odnekat odnesem suvenir ve skole bol raj na kradnuti sucastek a tomu sa nepovi kradnuti ale pozičiavanie alebo prenos predmetu
ano wiem mam sa za co hanbit...bolo to presne v siestej alebo siedmej triede pod natlakom mojej spoluziacky bol to taky ten nechutny sliz ktory vtedy tak strasne letel ukradla som hov takom tom lacnom obchode koruna lalebo tak nejak...no necutne uz len ten obchod sa mi protivy...a este aj toto.. fakt je mi to luto..a inak ten sliz sme potom hodili o strop v triede a pokial ho nedali prec este stale tam taky kusok vysi..
no ja som ako mala kradla doma sladkosti. raz som ukradla mame 1000 sk, z drogerie kefky, zo ZŠ kladivo (teraz nam dobre sluzi), sestre cigarety. v skole niekomu z lavice zoberiem sladkost, pockam si na druhu prestavku a ked vidim, ze si majitel nevsimol, ze mu to chyba tak to natajnasa zjem, alebo ked to hlada ho presvedcim, ze to uz zjedol, ze som ho videla. niekedy poprosim spoluziaka nech ma kryje (zamestna obet) a ja si odkusnem z jedla obete ci odpijem z pitiva. podari sa mi to aj bez komplica. a este mnoho inych takych podobnych veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale uz to nerobim, vdaka Bohu. vsetko to slo do kosa
kradez je hriech a tym padom ruky od toho prec.
predstavte si, ze niekto vam nieco ukradne! nerobim druhym to , co nechem aby oni robili mne
A to je tak cca všetko na čo som si spomenul ...
a predtým také menšie krádeže... pogy a vyrážatka v mladosti
keď som mala 8 rokov ukradla som bratovi káčera donalda ale po prečítaní som vrátila
ja to radšej nenapišem čo ked sa tu regne moja segra