Pred polrokom ma okradli a nový občiansky preukaz som si dosiaľ nevybavila, iba som nahlásila krádež na českej polícii (tu sa totiž incident odohral). Neviete, ako odrbať systém a vybaviť si na Slovensku občiansky tak, aby som platila čo najmenšiu pokutu?
@patricino ja viem, že som v tomto nehorázne nezodpovedná a hlúpa, ale podľa mňa platiť by mal iba ten, kto úmyselne pácha zlo.. a ja som tu predsa obeť!
Ja som si tiez vybavoval obciansky na poslednu chvilu a uz asi 2 mesiace mi stoji na policii . Inak prevziat si potom musis do 90 dni lebo je dalsia pokuta. Ale ked jak jebovia vydavaju obcianske len do obeda.
@qwer28 ja som nahlásila krádež, ale iba na českej polícii. myslíš, že je šanca, že na slovenskej o tom záznam nevedú a ak tam prídem s "dobrý deň, pred pár dňami som stratila OP", prejde mi to?
Kradez si hlasila v cr, cize na 99% o tom nasa policia nevie. Cize chod si ho normalne vybavit, s tym, ze si ho stratila nedavno a budes platit len poplatok bez pokuty. Samozrejme je tam aj male riziko, ze ceska policia to nahlasila slovenskemu ministerstvu vnutra a potom mas kurva problem.
@tommyhot díky, nejakú takúto odpoveď som čakala, keď som zakladala fórum. dosť pochybujem, že to česká polícia nahlásila ministerstvu vnútra, veď oni neboli schopní ani mne sa spätne ozvať, či mi našli doklady, alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
pokial ta okradli a mas o tom doklad,ze si to hlasila tak by si nemala platit nic..ale slovensko je slovensko..