V lete sa chystam na taky road trip po ukrajine. A preto sa chcem opytat ci tu ma niekto nejake skusenosti s ukrajinou aby som vedel na co si dat pozor co skusit co navstivit a podobne
@exonr necital si nahodou tie rady od toho slovenskeho ,,zvodcu zien,, co odporuca oddesu a ospevuje ake su tam privetive a nadherne zenusky na opatkoch a minisukniach najkrajsie na svete? DDD tipujem ze ano..muahahhahaahha
Ja som tam bola už 2x lebo otec tam má kamoša..určite by som ti odporúčala navštíviť Kyjev,ale teraz je to asi nebezpečné..ak chceš niečo vedieť,tak kludne napíš TS
Do Užhorodu chodím často, inak som bol len na západe (Ternopiľ. Ľvov, Užhorod) a asi tie ,,cesty,, ma tam uchvátili najviac. Asi 50km úsek (ťah na Ľvov z Ternopiľu) sme šli 30km/h po ceste, ktorá vyzerala ako keby po nej prešlo 300 tankov a prežila bombardovanie. Inak milí ľudia, všetko lacné (ak chceš tak aj drahé), najkrajšie ženy aké som videl, mafia, Lady...plánujem isť zas, ale už ďalej, aspoň Odesa a Kyjev.
@jasmiine nie to co som pisal viem len z rozravania jedneho znameho ktory mi to hovoril asi tak 5 rokov dozadu A vraj lepsia dovolenka ako na ukrajine neexistuje Vraj vsetko lacne a ukrajinky sa vraj zanho chceli vydavat len preto ze prisiel na starom bmw a v penazenke mal 500 eur
@exonr jajjj lebo to co si popisoval bolo presne to co pisal ten znamy ,,zvodca,, na blogu ktory som akurat citala.. tak som myslela ci sa chytil nejaky citatel No je to asi dobre miesto pre chlapov ktori si chcu zvysit sebavedomie a ego kedze sa na nich budu lepit krasne baby a vsetky a na kazdeho a to staci mat priemerny slovensky plat a vyzor sa ani neriesi Nieco ako ked my baby ideme do arabskych krajin a hned su ponuky na sobas a po 10 minutach nas tí muzi ,,miluju ,,
@jasmiine posli prosim ta link na ten blog rad si to precitam ..no nejde ani tak o to zvysovanie sebavedomia ide skor o to vidiet ten iny svet ktory je len par km za hranicami..no hej vy zeny mate vsade vo svete tu vyhodu ze nemusite mat ani love aby z vas boli vsade na makko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
je tam toho este viac, tak poklikaj D