@mardzerin musis si stiahnut volaky downloader, ktory bude pokracovat so stahovanim aj ked sa ti to prerusi, uloz to maju problemy celkovo teraz, takze
ja mám dobrý internet a z uloz.to som dlho sťahoval a išlo mi všetko v pohode ale od určitého momentu mi to nejde vôbec..buď sťahuj cez torrenty alebo nájdi inú stránku
no jo, uto je uz celkom pomale, co sa free downloadov tyka, a ani sa necudujem, su velmi popularny, ale existuje taky maly kuleh, o ktory sa podelim, ked uz su tie vianoce...
kupis si kredit na stahovanie cez sms..na SK len 2500Mb sa da za 1.61 E...
za ten mas volnu linku, velkost suborov ti z kreditu odpocita az po uplnom a uspesnom stahovani(zatial). a v tom je ten trik, kym mas ten kredit, mozes pouzivat VIP(plna rychlost, mozes si to stopnut a dotiahnut neskor, nepada, podporuje download managery etc.) takze si mozes stiahnut aj veci v sucte za 5 Gb kym mas dost kreditu na to, aby sa stahovanie zacalo... napr. mam 850 Mb na konte takze si mozem zacat stahovat aj 3 filmy co maju 849 Mb ale nie ten stvrty co ma 851... dufam ze som bol dost jasny... alebo stahujte v noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
rýchlosť netu tá istá..filmy asi 4 rôzne...
kupis si kredit na stahovanie cez sms..na SK len 2500Mb sa da za 1.61 E...
za ten mas volnu linku, velkost suborov ti z kreditu odpocita az po uplnom a uspesnom stahovani(zatial). a v tom je ten trik, kym mas ten kredit, mozes pouzivat VIP(plna rychlost, mozes si to stopnut a dotiahnut neskor, nepada, podporuje download managery etc.) takze si mozes stiahnut aj veci v sucte za 5 Gb kym mas dost kreditu na to, aby sa stahovanie zacalo... napr. mam 850 Mb na konte takze si mozem zacat stahovat aj 3 filmy co maju 849 Mb ale nie ten stvrty co ma 851... dufam ze som bol dost jasny... alebo stahujte v noci
Mimochodom v opere ked ti to nedokonci sa da v stahovani pokracovat ci mas premium alebo nie...