50 shades, twilight (hlavne kniha), polnočný denník, NCIS - posledné série a všetky slovenské televízne programy (ale ja nepozerám TV, takže ich nepoznám podrobnejšie)
za mna 13 reasons why - pozrela som si to par dni dozadu pod natlakom, ze je to megahypezivotmeniaciskvost a nedokazala som zo seba dostat inu emociu ako cringe. hrozne herecke vykony, prilis vela trapnych momentov a predvidatelny sled udalosti, jedina vec co ma drzala pri tom dalej to sledovat bol ten mystery faktor, ze som chcela vediet, kto bude dalsi :>
ale nie som ani sucastou obecenstva, na ktore bol tento serial smerovany, viem si predstavit, ze ak by to bolo cele ponate trocha inak, tak by sa mi to pacilo. nech to znie hocijak kktsky, mala som proste celu dobu pocit, ze som na toto uz pristara
To je najjebnutejšie klišé a detinská trapošina bez jediného dobrého či originálneho nápadu.
A ten kuťafas Cameron chystá ešte niekoľko pokračovaní!!!
Podla nadpisu som chcela napísať že nič, ale keď počujem/vidím 50shades tak sa mi postavia chlpy na chrbte, otočia sa do protismeru a začnú zarastať. Úplne som trpela keď minule dávali na JOJke celý deň nato reklamy.
Fifty Shades of Grey, Hunger Games, Divergencia a Rezistencia, American Horror Story je nuda, Hra o tróny, šak to nemá s knihou nič spoločne, iba námet, postavy a možno pár udalostí, takmer všetky americké komediálne seriály, všetko na TV Markíza aj Jojke
@loveillumination tam je hlavne problém v tom že je to napísané takými ľudmi, ktorý to zažili pre takých ktorý to nezažili. Ale výsledok je taký, že pre tých čo to nezažili je to klišé/cringe/o ničom a tých čo to zažili to akurát tak rozruší. Ale tá hlavná pointa bola dobrá a je tam aj pár prekvapivých zvratov ku koncu série. A ešte je tam problém v tom, že tá samotná hlavná postava konala tak ako konala, ale nikomu akosi nedochádza že hlavná postava nemusí konať inteligentne a že ona konala podľa svojho tínedžerského, (ale oh, tak reálneho) rozumu. A ten hype okolo toho je prehnaný to je pravda.
SW7, Rogue 1, Dunkirk, Divergencia, Interstellar, Warcraft (film, hry), LOLko, Exorcista, Cesta do fantázie, Zelená míľa, Osvietenie, Pelíšky
...dlho by som vedel pokračovať.
@marjy77 Nie, toho nemám na mysli. Hovorím o tom s modrými mimozemšťanmi.Veď tam spomínam Camerona, jeho autora.
Ale čiastočne sa to týka aj airbendera
@antifunebracka So starvorsami súhlasím, ono aj tie predošlé diely boli niektoré dosť primitívne a táto najnovšia séria je len čistý moneygrab, vykrádajúci sám seba.
Warcraft má napiču lore, ale hrateľnosť fajn (aj stavačka, aj wowko, aj keď nie som veľký fanúšik). Tvári sa to strašne epicky a akože má dobrý príbeh, pritom je to fakt guláš, kde sú nahádzané fantasy postavy z rôznych kultúr a svetov a je to jedno klišé za druhým.
Čo sa ti ale môže nepáčiť na Pelíškach???
@marjy77 co je to "to" co zazili a publikum nie? ja som nikoho nevidela hovorit o tom ako je ten serial o nicom zatial a to som ohlasy videla kazdych 10 sekund co som refreshla instagram (viem si predstavit, co bolo na tumblr), takze mi chces povedat, ze sa 84% divakov pokusilo o samovrazdu alebo boli v podobnej situacii? dalej je asi nespravne predpokladat, ze KAZDY co si niecim presiel a nepresiel reaguje takym a onakym sposobom. proste existuje moznost, ze maju ludia rozny vkus a styl podania niektorych tem im nesadne - ako som pisala, keby to bolo ponate inak, tak by sa mi to pacilo, myslienka je dobra, ale nepacilo sa mi ako bola predlozena a prijala by som viac vyspelu verziu, kedze koncept hannah mi prisiel az prilis tumblerina a vobec to nie je o tom, ze by som chcela aby bola jej postava vysoko inteligentna a konala 24/7 s chladnou hlavou, len bola na moj vkus az prilis basic. nema to nic spolocne s tym, ze by som nemala realnu skusenost s tou temou, ak sa na to snazis poukazat ako dovod preco mam taky nazor aky mam. :x
...kde začať, určite Rick and Morty, super seriál, ale keď človek vidí tie vine-y ako sa týpek prezlečie za pickle Rick-a a robi v McDonalde bordel, tak človeka rýchlo prejde chuť zdieľať nadšenie nad seriálom s takým ľudským odpadom
@adhak ved ale tak nemozes zase odsudit serial za to co urobi jeden retardovany fanusik ci? mi to pride ako divna logika (inac ja zboznujem ricka a mortyho)
Co mi pride ako sklamanie/sračka napadlo ma len big bang theory (kde vies vtip casto dve minuty dopredu), avatar (nejdem ani pisat radsej...), a co osobne je pre mna sračka, ale chapem, ze sa to niektorym paci su Star Wars a Matrix...
@tom1995cz ja viem, hovorím je to super seriál, žiaľ som jeden z tých, ktorí neznesú, keď sa niečo stane strašne populárnym a čo z toho spravili youtuberi a podobné social media celebrity mi seriál úplne znechutilo
Teda som prekvapený koľko z vás tu neznáša The Big Bang Theory, ale to som rád, pretože tento seriál dehonestuje pohľad na vedu a vedcov a keď som to pred pár rokmi išiel po prvý raz pozerať, myslel som si, že tam bude slušný a inteligentný humor, ale je tam dosť vulgárny a primitívny humor. Je vydieť že to tvoria tí, čo tvorili Dva a pol chlapa.
Ok, nie všetko sú totálne sračky, ale rozhodne waaaaay too overrated: Star Trek (seriál vo všetkých variáciách, filmy ujdú). Spider-man. Kubrickov Shining. Gravitácia. Absolvent. Gran Torino. HIMYM. Walking Dead. Hobbit. Great Gatsby. Raňajky u Tiffanyho (film). Shrek!!! Avatar asi tiež, aj keď to nemôžem objektívne zhodnotiť, lebo po polhodine vždy zaspím alebo prestanem vnímať, takže tých zvyšných 7 hodín nevládzem dokukať.
A ešte Birdz mi znechutil Sherlocka natoľko, že poslednú sériu som ešte ani nevidel, a znechutil by mi aj Stranger Things, keby som ho už nevidel. Rick & Morty mi znechutil už dávno
Ach, ešte HP je dobrý vomit, keď ho človek kuká/čitá ako dospelák @ps102 Poznáš tie videá na YT v štýle "don t laugh challenge", podľa ktorých je nemožné sa nesmiať a 99,99 % ľudí sa ušúľa od rehotu a ty na to kukáš a úplne sa nesmeješ, skôr sa cítiš dosť trápne a celý čas čakáš, kedy príde ten sľúbený humor? Tak presne to pre mňa boli Peliešky. Videl som ich raz ako decko (to už si moc nepamätám) a pred pár rokmi som si to dal znovu, že už som väčší, už všetko pochopím... a chápal som, len sa mi tam nezdalo byť nič vtipné. Ako vôbec. V polke som to vypol
Inak ja som obrovský fan SW, 1 z najväčších v SR možno, prequelovú 3lógiu úplne milujem (1. epizóda je napr. pre mňa best a myslím, že veľa ľudí ju nesledovalo dosť pozorne, lebo mne sa zdá byť scenáristicky neskutočne premakaná), ale to, čo bolo v 7. epizóde... to ma zlomilo. Lebo tam nebolo absolútne nič. Žiadna pamätná scéna, v niektorých pasážach to bola vyslovene paródia (Kylo Ren, Death Star 3 wtf). Potom prišlo Rogue 1, čo sa mi zdalo byť trochu lepšie, ale pred mesiacom som to kukal zas a už sa mi to zdalo úplne nudné, ani tá záverečná bitka už 2. x nebola zaujímavá. No a čo som videl trailer na Posledných Jediov, tak to nemám chuť ani vidieť. kEĎ je už trailer totálne nudný a nenaláka ma na jediný aspoň trochu interesantný záber, tak o čom bude film. Doslova keď skončil, taxom si z neho nezapamätal vôbec nič.
@antifunebracka to je pravda, ten trailer na sw je úplne slabý.
Potter je aj podľa mňa kkktina. Vôbec sa nečudujem, že Rowlingovú s tým odmietli najprv asi v dvadsiatich vydavateľstvách
Tak toho je... Asi všetky seriály z JOJ-ky a Markízy, také tie “babské veci” čo tu už boli spomenuté ako Twilight, Divergencia, Rezistencia, 50 Shades etc., do určitej miery aj Harry Potter a Hobbit, väčšina filmov o superhrdinoch (snáď až na Transformers a Ironmana)...
A pokračujem reláciami a reality show: Boriči mýtov, Pevnosť Boyard, Faktor Strachu, Farma, Take me out, Autosalon, Replay, Applikace... ešte by toho bolo, ale nato je môj čas príliš hodnotný, aby som sa takýmito sračkami zaoberal...
Ja som bol zhrozený z toho ako som kúsok videl 50 shades of grey. Psycho filmy nemusím. Twilight 1 bol divný film, no 2 je už vážna hlúposť. Radšej by som písal o tom, čo mám rád.
Veľká ryba a Alica v krajine zázrakov. Ked je nieco fantasy tak nech je to fantasy,a nie film pri ktorom mam pocit ze režisér ho točil pod vplyvom nejakých drog
asi všetky knihy od Julesa Verna
druhá séria Stranger Things (sklamanie oproti prvej sérii), Griffinovci, Vikingovia, Pretty Little Liars
Farma, Kredenc, miliónte ročníky Slovensko má talent a Superstar a neviem čo všetko ešte beží
isto by som menovala aj ďalšie, ale nemám vôľu to ani zapnúť/prečítať - napr. nikdy si nepozriem 50 shades, lebo proste si to NEPOZRIEM, už podľa názvu, traileru a pointy je to debilizmus na tretiu rovnako ako Gravity, Žraločie tornádo, etc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale nie som ani sucastou obecenstva, na ktore bol tento serial smerovany, viem si predstavit, ze ak by to bolo cele ponate trocha inak, tak by sa mi to pacilo. nech to znie hocijak kktsky, mala som proste celu dobu pocit, ze som na toto uz pristara
To je najjebnutejšie klišé a detinská trapošina bez jediného dobrého či originálneho nápadu.
A ten kuťafas Cameron chystá ešte niekoľko pokračovaní!!!
...dlho by som vedel pokračovať.
Ale čiastočne sa to týka aj airbendera
Warcraft má napiču lore, ale hrateľnosť fajn (aj stavačka, aj wowko, aj keď nie som veľký fanúšik). Tvári sa to strašne epicky a akože má dobrý príbeh, pritom je to fakt guláš, kde sú nahádzané fantasy postavy z rôznych kultúr a svetov a je to jedno klišé za druhým.
Čo sa ti ale môže nepáčiť na Pelíškach???
Big Bang Theory, Supernatural, Hannibal, Walking Dead...
» birdz.sk/ps102/obrazok/c...
Co mi pride ako sklamanie/sračka napadlo ma len big bang theory (kde vies vtip casto dve minuty dopredu), avatar (nejdem ani pisat radsej...), a co osobne je pre mna sračka, ale chapem, ze sa to niektorym paci su Star Wars a Matrix...
@ps102 Poznáš tie videá na YT v štýle "don t laugh challenge", podľa ktorých je nemožné sa nesmiať a 99,99 % ľudí sa ušúľa od rehotu a ty na to kukáš a úplne sa nesmeješ, skôr sa cítiš dosť trápne a celý čas čakáš, kedy príde ten sľúbený humor? Tak presne to pre mňa boli Peliešky. Videl som ich raz ako decko (to už si moc nepamätám) a pred pár rokmi som si to dal znovu, že už som väčší, už všetko pochopím... a chápal som, len sa mi tam nezdalo byť nič vtipné. Ako vôbec. V polke som to vypol
Inak ja som obrovský fan SW, 1 z najväčších v SR možno, prequelovú 3lógiu úplne milujem (1. epizóda je napr. pre mňa best a myslím, že veľa ľudí ju nesledovalo dosť pozorne, lebo mne sa zdá byť scenáristicky neskutočne premakaná), ale to, čo bolo v 7. epizóde... to ma zlomilo. Lebo tam nebolo absolútne nič. Žiadna pamätná scéna, v niektorých pasážach to bola vyslovene paródia (Kylo Ren, Death Star 3 wtf). Potom prišlo Rogue 1, čo sa mi zdalo byť trochu lepšie, ale pred mesiacom som to kukal zas a už sa mi to zdalo úplne nudné, ani tá záverečná bitka už 2. x nebola zaujímavá. No a čo som videl trailer na Posledných Jediov, tak to nemám chuť ani vidieť. kEĎ je už trailer totálne nudný a nenaláka ma na jediný aspoň trochu interesantný záber, tak o čom bude film. Doslova keď skončil, taxom si z neho nezapamätal vôbec nič.
Potter je aj podľa mňa kkktina. Vôbec sa nečudujem, že Rowlingovú s tým odmietli najprv asi v dvadsiatich vydavateľstvách
Ako fakt, keby rakovina mala tvár a spievala, bola by presne Ed Shitran.
Dobre, ale Ed Sheeran nie je ani seriál, ani film a ani tv program!!!!
druhá séria Stranger Things (sklamanie oproti prvej sérii), Griffinovci, Vikingovia, Pretty Little Liars
Farma, Kredenc, miliónte ročníky Slovensko má talent a Superstar a neviem čo všetko ešte beží
isto by som menovala aj ďalšie, ale nemám vôľu to ani zapnúť/prečítať - napr. nikdy si nepozriem 50 shades, lebo proste si to NEPOZRIEM, už podľa názvu, traileru a pointy je to debilizmus na tretiu rovnako ako Gravity, Žraločie tornádo, etc.