hej hej How it"s made , je bozsky program , aj borici mytu su skvely ty chlapici nemaju chybu ale smetisko je program ,ktory ma rped mnohymi rokmi pritiahol k tomuto kanalu a etraz akoze nie je den co by som za TV nesedela , predtym som TV moc nemusela kde tu fubtal kuk ked hra nemecko or bayern ale teraz non-stop D
zdrastvujte ludia neviete kde by sa dali zohnať nejate tie filmy od Beara Gryllsa? ja s kamarátom sme fanatici tiež tak beháme po lese a ked som zistil že niečo také chodi aj v TV tak ma to ešte viac motivovalo. neviete teda kde by som to mohol stiahnuť? tie verzie čo chodia teraz tie mam nahrate posledný týžden ale tie predtým?? prosíím? a ešte lebšie by boli tie folmy od neho najlebšie s dabingom CZ pripadne SK ale pochybujem že SK je prosííím veľmi pekne vás prosíím. alebo neviete ako sa to može volať aj na slovensku? viem že redakcia sme alebo nejaký taký časopis dával DVD ešte minulý rok od neho tieto filmy prosíím poradte prosíím
Milujem Brainiac Discovery je OK ale po dvoch rokoch pozerania cca hodinu denne tam už nie je nič nové. Stále len dokola to isté.
A ešte strašne ma škrie že na takýchto kanáloch ako discovery alebo National geographic zopakujú tú istú vec minimálne 10 krát a nemá to takmer žiadny spád. Keby som im dal opísať oranžovú kocku tak povedia o nej 6 krát to isté lebo sa na to pozrú stále z inej strany. A program sa natahuje a natahuje...
Mimochodom k zakľadateľovi diskusie: Dievča ktoré pozerá programy zamerané na techniku a futbal Teda vau také som doteraz nestretol :p
takze ja Discovery milujem to je naj stanica z UPS akoze najviac ma zaujalo deadliest catch ty vole to nema chybu ta zima vlny vietor proste uplna supa dalej ultimate surival tiez bomba vela veci sa tam da naucit dalej takmer som to neprezil to bola tiez supa .... a este forenzni detektivove, jako sa to robi, megastavitele, spinava praca ale niektore casti su onicom,
Cawte pozeram každu časť boj o prežitie a je to moj naj naj serial. Aj Bear Grylls je super a aj to čo dokázal , ale ked vyrastiem tiež by som chcel robiť takíto program lebo uz aj teraz robim taketo veci tak dufam že sa mi to podarí ked vyrastiem. to je asi všetko a ozaj pozrite si to.
cawte discovery je super kanal kukam skoro cely den ale ultimate survival je najjj!! ak chcete mosem vam poslat nejake casti s CZ dabingom..... ajulik112@azet.sk cawtee smiley::
Caute vytvoril som webovu stranku pre tych ktory maju radi outdoor a prirodu skuor myslim ako prezit v prirode a podobne ta stranka je na outdoorslovakia.tk/ dufam ze tam pridete a este ak by ste mi chceli posielat nejake nove veci o outdoore tak by ste sa tam mohli registrovat a poslat mi to na tej stranke alebo iba poslat na e-mail : peterp@centrum.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale konkrétne tento seríiál nepozerávam.
Ja pozerávam najviac Ničitelia mýtov.Tý dvaja nemajú chyby.Nevydeľ som diel ktorý by ma nebol bavil.Oni sa vyznajú asi vo všetkom.
A potom Ako sa to robí.Ten seriál je vynikajúci.Všetky tie roboty,výroba.Prose super.
A Americký čoper tiež nemá chyby.Nejde ani o tie motorky,ktoré su mimochodom vždy úžasné,ale o to ako sa tam neustále hádajú.Proste zábavá pozerať.
A tiež,Extrémne stroje,10 najlepších,Králi konštrukcií alebo Kaskadérsky fanatici.
Discovery je u mňa 1.
A ešte strašne ma škrie že na takýchto kanáloch ako discovery alebo National geographic zopakujú tú istú vec minimálne 10 krát a nemá to takmer žiadny spád. Keby som im dal opísať oranžovú kocku tak povedia o nej 6 krát to isté lebo sa na to pozrú stále z inej strany. A program sa natahuje a natahuje...
Mimochodom k zakľadateľovi diskusie: Dievča ktoré pozerá programy zamerané na techniku a futbal Teda vau také som doteraz nestretol :p
,FUTURE WEAPONS,MYTHBUSTERS,BRANIAC, skuste pozerat aj VIASAT EXPLORER tiez dobry program najme SAS tajomstvo prezitia a akta nasa proste parada