podla serii to nepoznam, no ten chlapik je blaznivy samovrah ja si to obcas rada pozriem, ale niekedy je nechutne, co vsetko je ochotny zjest, aby prezil...ma moj obdiv, ma skvele vedomosti, ale doma by som ho nechcela
a absolútne to nerozlišujem podľa sérií...čo sa týka epizód tak sa mi páčil napríklad Sibír, alebo potom neviem kde bol, ale vtedy ho uštipla osa, brutálne mu opuchla celá tvár a páčilo sa mi ako hromžil, že jedol jedovaté hady, štrkáče, jedovaté pavúky a ryby a nič ho viac nedostalo na lopatky ako jedna sprostá osa.
mám ho rada, ale myslím si, že niekedy príliš riskuje a snáď mu vtedy po tých osách aspoň trošku svitlo, že ozaj nie so všetkým v prírode si treba začínať...
@rossoneri89 prosim ak ju najdes celu ozvi sa mi TSkou a napis mi nejaky zdroj kde si to stiahol, lebo na youtube kde som to nasla ja nie je koniec tej casti, tak vlastne neviem, ze ci ho nakoniec vzali odtial prec alebo to dobojoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a absolútne to nerozlišujem podľa sérií...čo sa týka epizód tak sa mi páčil napríklad Sibír, alebo potom neviem kde bol, ale vtedy ho uštipla osa, brutálne mu opuchla celá tvár a páčilo sa mi ako hromžil, že jedol jedovaté hady, štrkáče, jedovaté pavúky a ryby a nič ho viac nedostalo na lopatky ako jedna sprostá osa.
mám ho rada, ale myslím si, že niekedy príliš riskuje a snáď mu vtedy po tých osách aspoň trošku svitlo, že ozaj nie so všetkým v prírode si treba začínať...
takže oprava - nie osy, ale včely.
A hej, s tou celou to bolo dost nebezpecne. Vyzeral ako cinan s tou opuchnutou tvarou
dik moc