Prosím Vás vie mi niekto poradiť čo znamená RJ(SZ) v rozvrhu?? Lebo medzi predmetmi čo mám zapísané, tam nič takej skratke nevyhovuje....ani to PrZJ v pondelok ako prvá hodina....diki moc
semester ti zacina 22.10 beztak a nemusis tu hodinu konkretne ty ani mat moze byt pre niekoho druheho... tie rozvrhy su robene tak ze sa tam proste najde hodina ktora ti nepatri niekedy...ak daco nahodou napis spravu a to pr- ma napada prakticke zaklady jazyka?
@nixxina no ani mi nehovor, už som dobre vytočená aj kvôli tomu, nemám ani tušenia ako sa to bude stíhať, skúšky a všetko.... je tam dobrý bordel. Ale ďakujem
@nixxina 18.1. má končíť....ale tak možno nám len nedajú voľno medzi semestrami a potom nahustia tie prednášky a semináre....ako mne sa vážne nechce chodiť ešte aj cez letné prázdniny do školy, kvôli pod*baným oknám! Ako fakt som si 1. ročník trošku inak predstavovala....čakala som všeličo, ale toto nie...
no to PrZJ si myslím, že by malo byť Praktikum zo základov jazykovedy, lenže v sprievodcovi štúdiom je napísané že toto praktikum a ešte jedno z teórie literatúry si majú zapísať len tí, čo majú slovenský jazyk....tak teraz nerozumiem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no poviem ti to tak..vitaj na UMB... ver ze bude aj horsie