Vedel by mi niekto povedať nejaké bližšie informácie o tejto škole???....Chcem počuť váš názor na túto školu.....aké sú podmienky prijatia a či je štúdium náročné....
čo ja viem, štúdium náročné nie je, akurát poznám pár ľudí čo pohorelo na matematike, lebo síce to nie je tam veľmi dôležitý predmet, ale učí ho profesor alebo profesorka ktorá/ktorý zvykne robiť dosť problémy a berie to dosť prísne, pár ľudí už kvôli tomu opakovalo ročník...
zdravim, ja studujem na EF UMB ale nie priamo CR, mam tam ale vela kamaratov. Uprimne povedane, CR je zrejme najlahsi odbor na EF. Ak nemas problem sa ucit poucky a memorovat naspamat od slova do slova, nemas sa coho bat. Predmety ako matika, statistika, mikro-makro maju vsetky odbory, takze to ta neminie, ale potom je CR v pohode, takmer ziadne pocitacie predmety...zvaz skor vyber skoly ako takej.....ja by som tu chybu uz zas neurobila
@d170 takže je tam matika ťažká??? ....lebo aj ja by som si tam chcela dať prihlášku ....len mám obavy z tej matiky, keďže to nie je moja silná stránka
Matika je vsade narocna mozno len gymnazisti maju trocha vyhodu lebo nieco z toho uz maju na strednej. Ale vsetko je to len o priprave a uceni. Ked pocitas nie je to az taky problem A tiez chces ist na CR???
@onejka nemyslím si že je ťažšia ako na iných školách kde sa tiež vyučuje...
len si treba zvážiť či matiku naozaj nevieš alebo ťa len nebaví, prípadne len trvá trochu dlhšie kým ju pochopíš, ak by si bola schopná sa ju naučiť aj napríklad pomocou doučovania tak tých pár hodín učenia stojí za to aby si vyštudovala to čo chceš a aby si celý život robila to čo chceš.
Tak v prvom rocniku su spolocne pre vsetky odbory Matika 1 a 2, Mirko a Makroekonomia, potom v lete Ekonomika podniku. V druhaku je to Statistika, Financie a mena, Podnikove financie a tak...Ale CR ma niektore z nich prisposobene viac na svoj odbor, t. j. na hotely, restauracie a tak....Ked uz prezijes matiky, nie je to take hrozne..statistiku treba pocitat a nepodcenovat, vela ludi kvoli tomu vyhodili. Vsetko ostatne je v ramci medzi unosnosti Mne osobne najviac ale prekaza to, ze vsetky skusky sa robia len testami, ziadne ustne odpovede tu nie su, co je niekedy viac na skodu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
len si treba zvážiť či matiku naozaj nevieš alebo ťa len nebaví, prípadne len trvá trochu dlhšie kým ju pochopíš, ak by si bola schopná sa ju naučiť aj napríklad pomocou doučovania tak tých pár hodín učenia stojí za to aby si vyštudovala to čo chceš a aby si celý život robila to čo chceš.
lebo je veľmi málo škôl kde matika nie je...