Ahojte, dnes som sa dozvedela že som skončila bez internátu. Určite niesom jediná, chcela som sa spýtať čo idete teraz robiť, resp. čo je lepšie... každý deň dochádzať alebo si nájsť byť?
a čo takto sa skúsiť opýtať na nejakom stredoškolskom intráku či nemajú voľné miesto a či by ťa nezobrali? nebola by si prvá ani posledná vysokoškoláčka, ktorá sa rozhodla pre túto alternatívu...
inak, ak bývaš hore dole od Bystrice pár kilometrov, tak cestuj...ale ak to máš o niečo ďalej (napr. nejakú hodinku cesty), tak hľadaj ubytovanie...cestovanie dokáže človeka unaviť, celý deň sa ti začne krútiť len okolo cestovania, nehovoriac o prednáškach, ktoré budete mávať možno neskoro poobede a tvoja účasť na nich bude povinná.
@lucka510 Hľadaj si byt (niečo výhodné pre Teba) - kde Ťa ostatní podnájomníci nebudú vyrušovať pravidelnými party... Kto vytrvalo hľadá, nájde. Navyše môžeš nájsť niečo cenovo prístupné...
Nikdy nevieš, aký internát môžeš dostať, predstav si niekde špinavé toalety, kúpeľne, kradnutie potravy s chladničky... Nechcela by som. Ak na to máš finančné prostriedky, tak určite byt
Finančné možnosti- okolo 70-80 eur za mesiac. Zháňam po nete baby ktoré sú na tom rovnako ako ja, tak by sme sa spojili a spoločne si našli byt. Myslím že to tak bude najlepšie, ešte máme mesiac čas, snáď sa teda niečo nájde.... A internáty som vyčiarkla, na VŠ internáty sa nedostanem a na SŠ by som sa nevedela sústrediť na učenie, predsa len tam majú iný režim- nemajú skúškové a sem tam nejaký test.
@lucka510 tak zavolaj na SD4, cislo najdes na umb.sk ak neuspejes tam, tak SD1 alebo SD3
ide o to, ze do 20teho sa mali zaplatit platby za intrak, do 23teho sa paruju, a ti ludia, ktori nezaplatili, ich miesto prepada, a teda ti ho mozu dat. ak nie, tak potom to skus opat v januari, kedze ludia odchadzaju na erazmus a piataci maju len zimny semester
@acvd43xa7w Ja za to nemôžem, stále sľubovali že prvákom intrák zabezpečia a teraz v zozname pridelených miest je 150 ľudí z 500:/ Ale díky za typ, prváci platia tuším do 7meh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Nikdy nevieš, aký internát môžeš dostať, predstav si niekde špinavé toalety, kúpeľne, kradnutie potravy s chladničky... Nechcela by som. Ak na to máš finančné prostriedky, tak určite byt
ide o to, ze do 20teho sa mali zaplatit platby za intrak, do 23teho sa paruju, a ti ludia, ktori nezaplatili, ich miesto prepada, a teda ti ho mozu dat. ak nie, tak potom to skus opat v januari, kedze ludia odchadzaju na erazmus a piataci maju len zimny semester