Učí sa na UMBčke jazyk aj od základov? Chcela by som tu študovať ANJ v kombinácii ešte s nejakým jazykom buď s taliančinou, alebo so španielčinou. Problém však je, že z týchto dvoch jazykov neviem ani ceknúť možno ešte nejaké základy mám z taliančiny. Ak
Angličtinu ovládam super a baví ma takže ja chcem študovať ďalej angličtinu, ale keďže dnes už vie anglicky pomaly každý chcela by som sa učiť ešte ďalší jazyk navyše a taliančina sa mi páči. Lenže na strednej škole, na ktorej študujem nebola možnosť štúdia talianskeho jazyka preto by som ju rada začala študovať až na VŠ. Také pochody ja mám v hlave
a druhá otázka bola smerovaná skôr na študentov odboru - anglický jazyk a kultúra či nie je zbytočné študovať len jeden jazyk...
aha prepáč, moja chyba, nečítam s porozumením, myslela som, že nevieš žiadny jazyk.
osobne poznám dievča z UMB, ktoré má tiež prekladateľstvo a jeden z jazykov začína od začiatku, takže sa to dá.
a nie som síce študent toho odboru, ale poviem ti to takto - jeden jazyk je málo a viacmenej každý vie aspoň jeden jazyk, a už keď ide o angličtinu, čo vie fest každý... keď tak, teraz sú zaujímavé jazyky, ktorým sa málokto venuje (napr. škandinávske) a také majú aj nejaké uplatnenie. lebo s angličtinou a kultúrou anglosasov moc vody nenamútiš (teda pokiaľ nemáš od seba vysoké očakávania, tak som nič nepovedala).
vybrala by som si ked tak kombináciu tých 2 jazykov, nech to má zmysel.
chodila som tam menili to napr rustinu uz musis vediet myslim ze aj taliancinu musis vediet aj spanielcinu musis vediet aj neviem co vsetko , od zakladov sa mozno ide len jeden jazyk ak vobec
@Natyv je to v pohode ale podla toho aky jazyk ..niektore musis uz vediet a niektore idu od zakladov ale za jeden semester prejdu na uroven B2 takze ak nemas aspon zaklady je to asi dost tazke a casovo narocne ..ak chces napis spravu ale je to super da sa to
ja som začínala ruštinu od nuly, dá sa to, ale je to ťažké lebo všetko musíš doháňať sama a aj keď som urobila všetky skúšky, bojím sa druháku a myslím že ho nedám mám kombináciu španina-ruština, môžeš mi napísať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale k veci - pokiaľ ja viem, jeden jazyk ovládať musíš a druhý sa dá učiť od začiatku.
druhej otázke nerozumiem.
amen.
a druhá otázka bola smerovaná skôr na študentov odboru - anglický jazyk a kultúra či nie je zbytočné študovať len jeden jazyk...
osobne poznám dievča z UMB, ktoré má tiež prekladateľstvo a jeden z jazykov začína od začiatku, takže sa to dá.
a nie som síce študent toho odboru, ale poviem ti to takto - jeden jazyk je málo a viacmenej každý vie aspoň jeden jazyk, a už keď ide o angličtinu, čo vie fest každý... keď tak, teraz sú zaujímavé jazyky, ktorým sa málokto venuje (napr. škandinávske) a také majú aj nejaké uplatnenie. lebo s angličtinou a kultúrou anglosasov moc vody nenamútiš (teda pokiaľ nemáš od seba vysoké očakávania, tak som nič nepovedala).
vybrala by som si ked tak kombináciu tých 2 jazykov, nech to má zmysel.
tlmocko studovat je otras