som druhak, chodil som aj na pripravne, nakolko som z odbornej strednej skoly, ak chodis na gympel, je to podla mna zbytocne... co sa tyka skoly, ja som externista a nestazujem sa... a vacsina reci, co sa o siria su famy
ja chodim tiež na strednú odbornú školu...a chcel by som ist na denné štúdium,a čo sa týka toho pripravneho kurzu, je to vo forme prednášok alebo sa píšu testy??
No ja tam chodím na denné štúdium a na prípravnom kurze som nebola, no na SŠ som chodila na gympel, kde som mala dejepisu až až... učila som sa doma a dostala som sa tam. A na školu mám názor taký, že podľa mňa sa kľudne vyrovná aj ostatným štátnym právnickým fakultám na Slovensku. Mám kamarátov na každej či už v KE, TT, BA a zhodli sme sa na tom že je to takmer to isté. Fámy čo všetci rozprávajú, že nemá úroveň a neviem čo ešte nepočúvaj. Keď vyštuduješ máš rovnaké vzdelanie ako z napr. z UK BA pretože na UMB učia aj z BA. Rozdiel je asi len vo financovaní od štátu ale to už je na inú debatu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov