ahojte ..prosim vas skuste mi poradit kto sa v tom aspon trochu vyzna , som prvacka na strednej skole, fotim a kreslim a chcela by som ist v buducnosti na nejaku umelecku vysoku skolu na designerstvo a vediet nieco taketo » kertiportfolio.carbonma
Ak si z BA, kľudne ťa dohodím mojej učiteľke vytvarnej, ktorá pripravuje ľudí na talentovky prostredníctvom vytvarnej výchovy - je to každú stredu od 17 do 19 a je to príprava na VŠ a preberajú sa všetky maľby, štýly a tak.
fiha to by bolo super, a od kolko rokov je to ? ...inak tam co som dala ten link teda na design a vsetko take aj fotenie sa robia talentovky z kreslenia ze? ..a kde to je ?
@runaways Ja nejdem na umeleckú a neviem, z čoho sa skladá skúška na vysokú školu. Len viem o tom krúžku, ktorý trvá rok a je to práve príprava na VŠ umeleckú. Zajtra ti dám vedieť, kde to je.
kúp si knihu naučte sa kresliť oravou mozgovou hemisférou fakt to pomáha ja som 2 roky chodila do Zušky a skoro nič som sa tam nenaučila (možno aj preto bo som tam viac nebola ako bola) fakt odporúčam tú knihu
@stenatko ok len ja som teraz prvacka na strednej tak neviem ci nebde lepsie ist na tu pripravu neskor a zagtial na normalnu vytvarnu ako ty, kam chodis?..alebo je jedno kedy na to ist? ok dakujem , aj tebe @noha05
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov