Nezdá sa vám to niekedy zvrátené, kam až ľudia dokážu zájsť keď chcú vyzerať krajšie, mladšie. Dokážu riskovať vlastné zdravie, pretrpieť všetku tú bolesť len pre kúsok umeliny vo vlastnom tele. Podľa mňa je to šialené. Nie len že nestačia všetky tie druh
ano suhlasim,podla ma je zvratene a az prilis vyumelkovane dat si operovat viecka, nafuknut pery,natiahnut oci a ktovie co este fuuj.....plasticke operacie sa zmyslom "upravy" - nezmyselnej- odsudzujem a ked budem chirurgicka,tak to ani nebudem praktikovat fuj!!! ked chce niekto operovat tvar,lebo ju ma z nejakych dovovov skaredu,ci uz znamienko/nehoda a tak, budiš...ale kvoli tomu ze "chcem mat krajsie lice" NIE!!
@2@athelasil je to výborná čiera komédia v hlavnej úlohe s Meryl Streep, Bruceom Willisom a Goldie Hawn. Neviem to dobre opísať, ale určite to treba vidiet, je to skvelý film podľa mna
keby sme boli vsetci dokonali a krasni, bola by tu strasna nuda vyzor sa da zlepsit aj jedinym usmevom, preto celkom nerozumiem, preco si ho niektore zeny paralyzuju botulotoxinom
@0 Nezda sa mi to byt zvratene, doba ide dopredu, ludia sa chcu pacit, nezijeme uz v jaskyni alebo na stromoch. Ak sa niekto rozhodne ze chce nieco z toho co si uviedla tak je to myslim len jeho vec. Na charaktere mu to nijako neprida ani neuberie. Mne osobne sa to moc nepaci, konkretne plastiky teda, ani by som nechcel zenu ktora by mala plastiku, to je temnota. No je kopec ludi ktorym by to nevadilo. A tiez, ak ma niekto nejaku "vadu krasy" (velke uvodzovky) a vie si ju nechat odstranit, bude sa potom citit lepsie, sebaistejsie a bude to mat aj prenho kladny vplyv. Ale nemam rad tu umelinu musim priznat.
Je to každého osobná vec, netvrdím, že je to dobré ale v tejto dobe je to veľakrát úplne bezpčné..predĺženéé vlasy a tak..všetci ideme podľa doby no a doba s amusí prispôsobovať čoraz väčšej technickej rozmanitosti, teraz sa už dá všetko..a pokiaľ to neje prehnané, ani to nezbadám ale keď sa niekto bude cítiť vylepšený lepšie, nech....veď čo ak ide o jeho psychiku? žena to roí pre svoje sebavedomie napríklad aby sa cítila byť atraktívna no....a potom môže mať menej stresu, menej problémov..všetko je na nieoč dobré, no všetkého veľa škodíí, môj názor
...včera bol dobrý film k tomuto "Bezuchý zajkovia" na začiatku bol vytunovaný* jeden chlapík a na konci filmu bol úplne bez úprav** to bol pekný rozdiel ani som ho skoro nespoznal ale to nebola pointa filmu len tak mimochodom.
*mal rôzne plastiky napr. silikony v (_._) alebo upravené zuby ,zhustené vlasy a tak
**holohlavý ,riedke zuby a tak
ja si nemyslim ze plastiky su zle ani ked su z estetickeho hladiska ved nech si kazdy robi co chce kym neublizuje druhym ludom. Ani umele nechty, riasy a vlasy mi nevadia. Kazda druha baba ma gelove nechty a je to pekne, poznam par ludi co maju umele vlasy a tiez je to pekne ale musia byt kvalitne a umele riasy?? hhh som posadnuty fanatik davam si ich kazdy den a som stastna moje vlastne riasy su prilis kratke a takto ich mam normalne a ked s tym ma niekto problem tak nech sa na mna nepozera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ano suhlasim,podla ma je zvratene a az prilis vyumelkovane dat si operovat viecka, nafuknut pery,natiahnut oci a ktovie co este fuuj.....plasticke operacie sa zmyslom "upravy" - nezmyselnej- odsudzujem a ked budem chirurgicka,tak to ani nebudem praktikovat fuj!!! ked chce niekto operovat tvar,lebo ju ma z nejakych dovovov skaredu,ci uz znamienko/nehoda a tak, budiš...ale kvoli tomu ze "chcem mat krajsie lice" NIE!!
ja takéto veci neuznávam moc...
*mal rôzne plastiky napr. silikony v (_._) alebo upravené zuby ,zhustené vlasy a tak
**holohlavý ,riedke zuby a tak