V dnešenj dobe sa stavajú len kovové alebo sklenné búdy... v minulosti to boli skvosty... keď niekam cestujem a vidím takú majestátnu budovu... tak dokážem len nemo pozerať...
podľa mňa je umenia mnoho podôb... to, čo je považované za umenie u mňa je všetko, čo nejakým spôsobom vyjadruje osobnosť a pocity človeka... sú to napríklad rôzne maľby (najradšej mám Slnečnice od van Gogha) alebo kresby a všetko, čo človek vytvorí, keď zo seba potrebuje dostať von emócie... básne, poviedky, hudba... každý má svoj spôsob no všetko to, je umenie... a je umenie, že to ľudia dokážu
hudba, film, fotografie, spev, tanec, malby, to su slova, ktore ma napadnu pri slove umenie. Veci, ktore vo mne vedia vyvolat emocie. Nieze by ich nebolo viac, ale tieto viem najviac ocenit.
umenie je podľa mňa jeden zo spôsobov vyjadrovania sa, resp. vyjadrovania svojich pocitov, nálad, myšlienok názorov nejakou estetickou formou (napr. literatúra, maľby, hudba, film atď. ... ) ---ale podotýkam, že by som malo byť asi nejaké nenásilné, aj keď, v histórii tomu nebolo vždy tak...ale nad tým by sa dalo uvažovať
nvm, ale je pre mna nekonecne pritazlive, ked sa niekto venuje Umeniu. ale Umeniu, nie "umeniu". no neznasam, ked niekto o sebe povie, ze je umelec - aj keby nim skutocne bol a kazdy ho zan povazoval
UmCH umenie považujem za nieCHo bez CHoCHo by som nevydržala ani sekundu svojCHo života >xD
A za najveCHší umeleCHký skvost považujem bez srandy toto tu » mspaintadventures.com/... a samozrejme to CHo Lauren Faust dokázala spraviť s My Little Pony po tom CHo si iCH ľudia zafixovali ako deCHkú blbosť a umCH kreslenie Kuba Tite (yo už len kreslenie nápad v BleaCHi sa už rozplinul) (/w°)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
V dnešenj dobe sa stavajú len kovové alebo sklenné búdy... v minulosti to boli skvosty... keď niekam cestujem a vidím takú majestátnu budovu... tak dokážem len nemo pozerať...
a umenie ako ho ponima @1 pre mna neni umenie
a najviac sa mi páčia obrazy a stavby
alebo
stalo sa mi 2-5 krat v zivote
UmCH umenie považujem za nieCHo bez CHoCHo by som nevydržala ani sekundu svojCHo života >xD
A za najveCHší umeleCHký skvost považujem bez srandy toto tu » mspaintadventures.com/... a samozrejme to CHo Lauren Faust dokázala spraviť s My Little Pony po tom CHo si iCH ľudia zafixovali ako deCHkú blbosť a umCH kreslenie Kuba Tite (yo už len kreslenie nápad v BleaCHi sa už rozplinul) (/w°)