pokladajú to za umenie, ,pretože sú to dosť kvalitné fotografie+ vidieť tu schopnosť hrania sa s linkou, teda, ak je to celé jej práca, aj kompozične sa mi to páči, takže nevidím dôvod pokladať to za úplný brak len preto, že to má temnejší charakter,
niektoré farby fotografií ma dokonca zaujali a v maľovaní očí zvolila aj originalitu a nie len klasiku, ktorá pôsobí esteticky
A prečo nie? Umeniu sa nedá vždy rozumieť a netreba ho pokladať len za estetické. Nejde len o idei, ale aj o prevedenie - nejde len o prevedenie, ale i o idei.
Osobne poznám jednú babu, ktorej kvality fotografie sa vyrovnajú asi týmto.. Určite to je nejaké to umenie, ale určite existuje aj "kvalitnejšie" umenie
@mamradadeli fotografia (technický obraz) nepatrí k umeniu. ide proste o využiteľné médium.
a používanie nejakého akéhokoľvek média s ostentatívnym bazírovaním na formálnej kvalite automaticky nepredurčuje používateľa k tomu, aby boli jeho výtvory v rámci onoho média hodnotné.
Mne sa to páči, mám rada, keď ktosi okrem zmaľovania vie dať do fotky aj výraz. Výraz je veľmi dôležitý, oči sú pre mňa najdôležitejšie zo všetkého, myslím oči ako také, nielen ich namaľované okolie.
Dokonca z môjho osobného pohľadu by som tieto fotky hodnotila lepšie ako tie typické temné, ktoré vypľuje google pod heslom "depresia" a je na nich tma, v rohu schúlený človek a havran, pričom mnoho ľudí práve TIE považuje za ohromne krásne a "dušivravné", teda umelecké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
niektoré farby fotografií ma dokonca zaujali a v maľovaní očí zvolila aj originalitu a nie len klasiku, ktorá pôsobí esteticky
Nie, nijak extra ma to nezaujalo. Áno, aj tak je to umenie.
a používanie nejakého akéhokoľvek média s ostentatívnym bazírovaním na formálnej kvalite automaticky nepredurčuje používateľa k tomu, aby boli jeho výtvory v rámci onoho média hodnotné.
hop
Dokonca z môjho osobného pohľadu by som tieto fotky hodnotila lepšie ako tie typické temné, ktoré vypľuje google pod heslom "depresia" a je na nich tma, v rohu schúlený človek a havran, pričom mnoho ľudí práve TIE považuje za ohromne krásne a "dušivravné", teda umelecké.