D tot strasny nazor ... abstraktne umenie je podla mna o kreativite .. pretoze nakreslit nejaku postavu alebo nieco co je to dokaze kazdy ... teda kto vie kreslit .. ale zapojit aj svoju predstavivost je tazsie ...
@poke ty si cely madarsky ako tak pozeram preboha, nie nechapem zmyslu, ale nechapem ZMYSEL/pointu/význam/dôvod/príčinu. nerozumiem ZMYSLU, ked uz pouzivas dativ...
@tunidlo ... som dala ze ten nakresli postavu kto vie kreslit ... aa myslela som to tak ze ked niekto vie kreslit este nemusi byt kreativny a mat predstavivost a teda dokazat nakreslit nieco abstraktne ... ale napriklad aj pri nejakej smuhe sa da vela pokazit ... napriklad farby musia dokonalo ladit ...
Prvá otázka: Nie, ale myslím, že to treba brať trochu s rezervou.
Možno je to mojou slaboduchosťou, ale ak zbadám, ako sa niekto sa letmo pozrie na pár čiar a z rukáva sype filozofické interpretácie umeleckého diela, príde mi to veľmi smiešne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
samozrejme, všetci do jedného
ani náhodou
(ach)
Sú veci, z ktorých mám zmiešané pocity, nechápem ich a trochu sa bojím, pretože nechápem. Umenie a drogy sú dve veci presne v tejto kategórii.
Určite?
Lebo ja osobne postavu nikdy nenakreslím, ale zasa nakresliť nejakú šmuhu a nazvať to napríklad "umieranie tety Milady", to by som asi dokázal
Možno je to mojou slaboduchosťou, ale ak zbadám, ako sa niekto sa letmo pozrie na pár čiar a z rukáva sype filozofické interpretácie umeleckého diela, príde mi to veľmi smiešne.
Druhá otázka: Vôbec.
Ejha, pardón, nejako laxne som to prečítal