Akým spôsobom sa umeníte? Koľko námahy a peňazí vynakladáte na to, aby ste si mohli svoje obľúbené umenie vychutnať? A aký je váš obľúbený druh umenia?
tanec - tancujem každý deň idem aj na SDKeurope ale žiaľ len ako divák ... tento alebo budúci týždeň čakám veľké zrkadlo ktoré my mal brat priniesť ale nakoľko je chorý tak nemôže (veľké zrkadlo cez celú stenu kôli tancovaniu)... samozrejme aj koncerty,súťaže,atd atd diaľka nerobí problém ... ale nechce sa mi to tu rozpisovať aj tak to nik nečíta
Chodievam na koncerty... neviem kolko dam nato penazi, ale asi dost. Na drahe koncerty nechodim, ale vela je takych co zaplatim napr. 3 ecka a to sa potom nahromadi... a taktiez mam rad vselijake umenie dostupne zadarmo... vernisaze, alebo poviedkarne, improliga...
sakra pubi, ty si ma zas odhalil... no myslel som ze som midnajt, kua ruca sa mi tu system!! idem asi do lesa dat si cesnak nech sa mi prevetra hlava. som nalogovany teraz ako camilla, vsak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mojim oblubenym druhom umenia je hudba , ale nerozumiem tomu "umenit sa"
hlavne že je všetkým jasné o čo ide.
btw, tomu slovu "umenit sa" rozumiem ja asi tak ako vy
najradšej si hrám na klavíri, kreslím občas aj ked menej ako v minulosti, čo chcem zmeniť, lebo som už vyšla z cviku...
teraz si si myslel, ze si za midnighta naloggovany, ci za koho?
ja sa neumením môj názor na ume-NIE poznáš!