@7 A ty v ktorom období žiješ? V Komunistickom? Dnes už málo kto všetko píše v TE. Väčšinou sa základný štýl vypracuje v grafickom prostredí, včetne doplňujúcich PF. Zložitejšie veci a detaily sa už prepracujú ručne.
Robilo sa to tak aj v mojom bývalom zamestnaní. A pokiaľ sme boli v časovej tiesni, všetko sme vypracovali len v grafickom prostredí.
Si myslíš, že dizajnérske nástroje využívajú len začiatočníci? To si na veľkom omyle!
@11 - v tom prípade sa hrdo hlásim do skupiny málokoho
mimochodom, napísať si layout v texťáku je podľa mňa omnoho rýchlejšie ako spraviť ho vo wysiwyg editore a potom upravovať ten HUMUS čo z neho vylezie, alebo sa doň nebodaj snažiť narvať nejaké php...
neverim ze profesional bude pisat stranku v grafickom editore ... iba fuser. kazdy profik si to napise sam, ved to ide skoro samo ked clovek vie dobre html. ja osobne som nikdy problem s html nemal ale skor s dizajnom a celkovou grafikov na web strankach...
Ja by som aj zverejnil linky stránok, ktoré boli spravené len v grafickom prostredí, no tým by som aj zverejnil názov spoločnosti, ktorá " fláka " svoje projekty.
Každopádne beriem všetky názory. Ja som sa tvorbe web-u nevenoval od kedy som odišiel od nemenovanej spoločnosti, čo je už pár mesiacov.
Možno to bola len moja zlá skúsenosť, že ma viedli k tvorbe pomocou grafických nástrojov, a realita je úplne iná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@5 - to je mi pekná pí...blbosť... to máš odkiaľ?
Robilo sa to tak aj v mojom bývalom zamestnaní. A pokiaľ sme boli v časovej tiesni, všetko sme vypracovali len v grafickom prostredí.
Si myslíš, že dizajnérske nástroje využívajú len začiatočníci? To si na veľkom omyle!
mimochodom, napísať si layout v texťáku je podľa mňa omnoho rýchlejšie ako spraviť ho vo wysiwyg editore a potom upravovať ten HUMUS čo z neho vylezie, alebo sa doň nebodaj snažiť narvať nejaké php...
Každopádne beriem všetky názory. Ja som sa tvorbe web-u nevenoval od kedy som odišiel od nemenovanej spoločnosti, čo je už pár mesiacov.
Možno to bola len moja zlá skúsenosť, že ma viedli k tvorbe pomocou grafických nástrojov, a realita je úplne iná...