Takže, toto leto mám zajednanú brigádu na pumpe...a absolútne neviem, čo mám od toho čakať...čo potrebujem, na čo mám byť pripravená, ako sa mám správať.... ak máte niekto skúsenosti, alebo nejaké zážitky a neobvyklé situácie...prosíííím napíšte...
je to celkom v pohode len dost nedocenene majitel pumpy ti stanovi , kolko mu denne odovzdas ... zvysok je pre teba ... je na tebe kolko si budes pytat , vacsina vodicov dava okolo 20 - 30 sk , mnohi su stedrejsi ale je to dost nudne sediet vonku a pytat sa dookola : mozem vam umyt sklo? Ti drzejsi ho umyju kym vodic ide vyplatit benzin ... no nie vzdy ti za pracu zaplatia, s odovodnenim , ze ta o nic neziadali pevne nervy
ja som napríklad mala takú skúsenosť, že koľko som si za ten deň zarobila, toľko som mala a nemusela som mu nič dávať... a čo potrebuješ? No ja som mala podmienku, že ráno tam byť pred siedmou, poupratať predajňu, a všetko okolo. Čiže aj WC. Potom napustiť si vodu, zarobiť si ju s prostriedkom... musela som byť zladená podľa farby benzínky - ja som bola žltočierna. A nemohla som nič robiť, len pozerať kedy chodia autá....jedine občas pozametať okolie benzínky...
Hm... ja som už takto brigádovala, a ak mám povedať - nikdy viac. čím krajšie dievča a čím väčší výstrih, tým viac peňazí zinkasuješ. Jedna baba čo bola po mne zarobila toľko za jeden deň, čo ja za celý týždeň. A to sa nahodila, s prepáčením, ako k***a. Takže tak. Omnoho radšej by som brala aj hlúpe roznášanie letákov. Ale zasa, záleží aj od šťastia. Môže prísť vodič, čo ti dá aj 500-vku, ale aj ten, čo ti hodí desaťkorunáčku...
nbo u nas na pumpe nemusim nic davat pumaprovi .. nbormalne pridem vezmeme stolicky vedra handry a umyvame ani s anepytame ci mozme .. len pridem .. usemejm . .dobry deeen ... a ked nechce rovno povie .... inak zacnem umyvat a jeto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Bud mila,normalna..ziadne dotiernosti. slusne sa spytaj,ci si niekto nezela umyt okno,ak nie.Tak to nechaj tak, ak ano,tak to sprav.
Netvar sa znudene,proste uvolnene.
Je to makacka,ale ked uz si sa to rozhodla robit tak z toho treba vytazit co najviac.
To s tou suknou zabudni,vyzerala by si ako obycajna k***a. A to nie je najlepsie riesenie.
kamarátke jeden vodič dokonca omylom privrel prst do dverí (bolestivé)
ale dá sa zarobiť ak si pekná a neprekáža ti inkasovať za pretŕčanie sa